Berber, kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti

TAKİP ET

Randevusunu alan Berbere koştu. Yaklaşık 1.5 aydır kapalı olan Berber, Kuaför ve güzellik salonları bugün kapılarını müşterilerine, sosyal mesafeli açtı.

Denizli Berberler Kuaförler Güzellik Salonları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İdris Ağılönü, tüm üye işyerlerinde dezenfeksiyon işlemlerinin sürekli yapıldığını, sosyal mesafe gözeterek müşteri kabul edildiğini söyledi.

Berber işletmecisi Sinan Kaygın, ilk iş günü olmasına rağmen yoğunluğun fazla olduğunu belirterek, "Randevu usulü müşterilerimize hizmet veriyoruz. Sosyal mesafe kurallarına uyuyoruz. Hijyen kurallarına dikkat ediyoruz. En erken hafta sonuna sıra verebiliyorum." diye konuştu.

Müşterilerden Murat Turgay ise 4 gün önce tıraş sırasını aldığını belirterek, "Tıraşımı olduğum için çok mutluyum. Kendimi çok iyi hissediyorum." dedi.

Önceden randevu alan müşteriler sırayla berber koltuğuna oturdu.

Hem berberler hem de müşterilerin maske taktığı, bazı berberlerin ise siperli maske ile kendilerini koruduğu görüldü.   Haber merkezi

randevusunu alan berbere koştu. berber kuaför ve güzellik salonları yeniden faaliyete geçti denizli denizli muhabir denizlidenizli haberleriberber kuaför randevu sosyal mesafe