Beşiktaş'ta Matic Transferi İçin Heyecan Dorukta, Ancak Engeller Var!

TAKİP ET

Beşiktaş transfer çalışmalarını hızlandırırken, ön libero pozisyonuna takviye yapma kararı alan siyah-beyazlılar, Nemanja Matic transferinde önemli bir gelişme kaydetti. Ancak, anlaşmanın tamamlanması için önlerinde bazı engeller bulunuyor.

Beşiktaş'ın menajeri ile Nemanja Matic'in temsilcisinin gerçekleştirdiği görüşmeler olumlu bir şekilde sonuçlanırken, Sırp oyuncunun siyah-beyazlı ekibin teklifini kabul ettiği ortaya çıktı. Ancak, Matic'in şu anki kulübü olan Rennes ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor. Beşiktaş, bonservis bedeli ödemek istemiyor ve oyuncuyu elde etmek için Rennes'in kapısını çalacak. Beklenti, Fransız ekibinin yapılacak görüşmeler sonrasında Matic'e transfer konusunda kolaylık sağlaması yönünde.

 

35 yaşındaki deneyimli futbolcu, ayrılmak istemesine rağmen kulübüyle olan sözleşme durumu transferi karmaşık hale getiriyor. Beşiktaş, bu durumu çözmek için Rennes ile diplomatik bir yol izlemeye hazırlanırken, taraftarlar Matic transferinin gerçekleşmesi için heyecanla bekliyor.deneme bonusu veren siteler

 

Beşiktaş, Matic Dışında Alternatif İsimlere de Göz Kırpıyor!

 

Beşiktaş, ön libero pozisyonunu güçlendirmek amacıyla Nemanja Matic dışında farklı isimlerle de transfer görüşmelerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Matic transferinde yaşanan belirsizliklere karşı alternatif planlarını devreye sokuyor.

 

Transfer döneminde ön libero bölgesine takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş, Nemanja Matic ile yaşanan gelişmelerin yanı sıra farklı oyuncularla da temaslarda bulunuyor. Kulüp yetkilileri, Matic transferinde yaşanan belirsizliklere karşı alternatif isimlere yönelerek, kadrolarını güçlendirmek için geniş bir perspektifte çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarlar, hem Matic'in transferini hem de kulübün diğer olası hamlelerini heyecanla bekliyor.

Nemanja Matic transfer