Beşir Derneği Denizli Temsilciliği'nden Ramazan Etkinliği

TAKİP ET

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği tarafından hayırseverlerimizin de katkılarıyla Pamukkale Üniversitesi ışıklarının hemen yanı başında bulunan Semerkand Hayra Davet etkinlik alanında iftar yemeği düzenlendi.


Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, hayırseverlerimizin de desteğiyle Pamukkale Üniversitesi ışıklarının hemen yanı başında bulunan Semerkand Hayra Davet etkinlik alanında iftar yemeği düzenledi. 


        


Beşir Derneği Denizli temsilcisi Sayın Kadir Şendur yaptığı açıklamada; "Mübarek ramazan ayı nedeniyle şehrimize, mahallelerimize, evlerimize ve gönüllerimize rahmetin yağdığı şu günlerde iftar sofrasında buluştuk. Yardım faaliyetlerimiz bu mübarek ayda katlanarak, bereketlenerek hız kazandı. Ramazan kolileri ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin mutfakları şenleniyor. Bir kap bir kalp ile iftar sofralarımızı ihtiyaç sahipleri ile paylaşıyoruz. Bayramlık giydirme ile çocuklarımız ile bayram sevincini yaşıyoruz.Bu ayda fitre, zekat ve sadakalarınız tam da ulaşması gereken yerlere ulaştırılıyor. Mazlumlar sizler sayesinde hatırlanıyor ve mutluluklarımız aynı yediklerimiz gibi paylaşılıyor. Hedefimiz ilimizdeki tüm mahzun kalpleri hayırseverlerimizin yüce gönülleriyle kavuşturmaktır" dedi.