BİLNET'TE BU YAZ ÇOK RENKLİ GEÇECEK

TAKİP ET

Velilerin ve öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği Bilnet yaz okulunda öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerle hem eğlenmesi hem de öğrenmeleri hedefleniyor.

Denizli’de eğitim-öğretime bu yıl başlayan Bilnet Okulları,  öğrencilerinin tatil dönemlerini de eğitimle geçirmelerine fırsat tanımak  için Yaz Okulu açıyor.
Yaz Okulu süresince 13 Farklı dalda eğitim verecek Bilnet Yaz Okulları’na kayıtlar başladı. Eğitime yeni bir heyecan ve soluk kazandıran Bilnet okulları’nın Yaz Kampı büyük ilgi görmeye başladı.



KAMP DÖNEMİ
Günlük 3 öğün yemeğin servis edileceği okulda öğrenciler, hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasında okulda hem eğlenip, hem öğrenerek eğitim alarak unutulmaz bir Yaz Okulu dönemi geçirecekler.



DERSLER
İngilizce, Robotik Kodlama, Drone, Yüzme, Futbol, Basketbol, Voleybol, Dans, Jimnastik, Resim, Müzik ve Zeka Oyunlarından oluşan zengin bir yaz okulu programı hazırlayan Denizli Bilnet Okulları’nın ilk periyodu 17 Haziran-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında, 2. Periyod yaz okulu ise, 16 Temmuz-09 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.



BAŞVURULAR BAŞLADI
İlk periyod başlama tarihinin 16 Haziran 2019 olarak belirlenen Denizli Bilnet Yaz Okuluna kayıt olmak isteyen öğrencilerin, velileriyle birlikte Bilnet’e gelerek, veya 0258 213 20 35 No.lu telefonu arayarak gerekli bilgileri alabilirler.


 
ÇOCUKLAR, YAZ KAMPINDA ÇOK EĞLENECEK
Bilnet Okulları Kampüs Müdürü Tuğba Yeşilpınar, yaz okulu kampı hakkında verdiği bilgide;  “Denizli'deki tüm öğrencilerin eğitim hayatında yararlı olacak olan akademik ve sosyal gelişimlerinin yanı sıra bilim ve kültür gezilerinin de olduğu, çocukların her yönden gelişimine faydalı sosyal ve kültürel faaliyetleri içeren bir program hazırladık.
Öğrencilerimizin hepsi bu kamp programı sayesinde pozitif yönde gelişim sağlayacakları bir yaz geçirecekler. Bizlerin profesyonel bilgi birikimine ortak olmak adına tüm öğrencileri kampa bekliyoruz.''  Dedi.