BİR BABA VE BİR ÇOCUK KAYIP

TAKİP ET

Denizli'de Devlet Demir Yolları'nda geçit bekçisi olarak çalışan iki çocuk babası Tuncay Bilki'den yaklaşık iki haftadır haber alınamıyor. Önceki gün evden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen 13 yaşındaki Hilal Sultan Kuru da ailesi tarafından her yerde aranıyor. Kayıp iki kişinin de aileleri perişan durumda. Her ili aile de Sosyal medyadan yardım istediler.

Denizli’de iki çocuğu bulunan bir baba ve 13 yaşındaki kız çocuğu kayboldu. Aileleri sosyal medyadan çağrı yaptı, görenlerin kendilerine başvurmasını istedi.

 

GEÇİT BEKÇİSİ 12 GÜNDÜR KAYIP

 

Devlet Demir Yolları’nda geçit bekçisi olarak çalışan iki çocuk babası Tuncay Bilki, 10 Kasım günü Cuma namazı için camiye gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. O dakikadan sonra bir daha kimse haber almadı. Son olarak Bayramyeri’nde görüldüğü söylenen Bilki için ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu.

 

Biri 17 diğeri 4 yaşında iki çocuk babası olan Bilki’nin eşi Gülçin Bilki; “Yaşadığımız herhangi bir problem olmadı. Bize sorun yaşadığına dair bize bir şey de söylemedi. Cuma namazına gittiğini söyledi ve bir daha haber alamadık. Çok endişeleniyoruz. Görenlerin haber vermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Gülçin Bilki sosyal medyada kendi telefon numarasını (0 546 727 57 17) paylaşarak yardım isterken işyerinden eve ihbarname geldiğini, işe gitmemesi durumunda çıkarılacağını belirtti.

 

‘HİLAL ORTADAN KAYBOLDU, AİLE PERİŞAN OLDU’

 

En olarak pazartesi akşamı evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 13 yaşındaki Hilal Sultan Kuru’nun ailesi de perişan oldu. Çocuklarından iki gündür haber alamayan aile duyanların kendilerine haber vermesini istedi.

 

Dayı Mehmet Bostancı sosyal medyadan yardım isteyerek telefon numarasını (0 537 254 27 80) paylaştı. Kayıp ihbarında bulunan aile çocuklarının bulunması için her yolu deniyor. Dayı Bostancı görenlerin kendisine ulaşmasını istedi.

 

Kayıp Tuncay Bilki Hilal Sultan Kuru geçit bekçisi sosyal medya