Birol Konak'tan çok konuşulacak paylaşım

TAKİP ET

AK Parti Pamukkale Belediye Meclis üyesi Birol Konak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla, çok konuşulacak.


Eşi ve arkadaşları ile birlikte Karadeniz turuna çıkan, (kendisi de bir Karadenizli olan) Ak Parti Pamukkale Belediye Meclisi üyesi Birol Konak,  gezisi boyunca sahil kenarlarının Gürcistan bölümünde, her metrekaresinin değerlendirildiğini, turizme kazandırıldığını, Ancak sahilin Türkiye kısmında kalan bölgelerin ise DOLGUlarla ve RANTa kurban edilerek yok edildiğini ifade etti.

Batum’a en son 15 yıl önce gittiğini paylaşımında belirten Konak, Türkiye ve Gürcistan sahil boyunda, 15 yılda  yaşanan değişimin Utanç verici olduğunu belirtti.

Özellikle Hopa’dan Giresun’a kadar olan sahil şeridinin tamamen yok edildiğini, yatırımların yanlışlığını sözleriyle ifade eden Ak Parti Pamukkale Belediye Meclis üyesi Birol Konak, çok konuşulacak paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“15 yıl önce gittiğim Batum da ki değişim beni hayrete düşürdü. Turizm anlamında yapılan dev ve doğru yatırımlar, sahil şeritinin düzenlenmesi ve korunması (bizim gibi dolguyla yok edilmemesi) ranta kurban edilmemesi, yaklaşık 15 km’lik sahil Şeritinin temizliği ve her alanında denize girilebilmesi, doğanın korunması sonucunda oluşturulan botanik park yerel yöneticilik anlamında taktir edilecek ve saygı duyulması gereken bir başarı. ve bu başarı sonrası 200 bin olan şehir nüfusunun yaz aylarında milyona yaklaşması. 
Utanç verici olanı da; Hopa’dan başlayıp Giresun’a kadar olan sahil şeritine yaptığımız kötülüğü görüyor ve yaşıyor olmamız.!!!! Yazık çok yazık”