Bizim çocuklardan Balkan 3.lüğü

TAKİP ET

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcusu Mehmet Ali Akıncı, Ümitler Balkan Judo Şampiyonasında ay yıldızlı forma ile Balkan 3lüğü kazandı.

Denizliyi ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı ile temsil etmeyi sürdüren Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcusu Mehmet Ali Akıncı, ay yıldızlı forma altında Ümitler Balkan Şampiyonası 3üncüsü oldu.

Balkan Judo Federasyonu 10-11 Eylül tarihlerinde Kocaelinde Ümitler Balkan Şampiyonası düzenledi. Türkiyenin yanı sıra Bosna Hersek, Romanya, Karadağ, Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Kosova ve Kuzey Makedonyadan 200 dolayında sporcunun katıldığı şampiyonada Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo ve Milli Takım sporcusu Mehmet Ali Akıncı ay yıldızlı forma ile mücadele etti. + 90 Ümit Erkekler kategorisinde Karadağlı rakibi Sestovic Lukayı mağlup eden Akıncı, Balkan 3ncüsü olarak bronz madalya almaya hak kazandı.

Geleceğe yatırım

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli Sporcu Akıncıyı tebrik ederek, Milli forma altında şehrimizi ve ülkemizi gururlandıran genç kardeşimiz Mehmet Ali Akıncıyı bir kez daha tebrik ediyor, antrenörlerimize, ailesine ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Geleceğimize yatırım yapmaya, spora ve sporcuya destek veremeye devam edeceğiz. Allahım nice başarıları nasip etsin diye konuştu.

 

Judo Takımı