Borç Verme Bahanesi İle Fuhuşa Zorladı

TAKİP ET

Denizli'de akıl almaz bir olay yaşandı. Genç bir çift apart kiralamak üzere bir işletmeci ile görüşmeye gitti. İşletmeci çiftten şüphelendi. Bayan bir fırsatını bulup işletmeciye 'beni para karşılığında fuhuş yaptıracak' dedi. İşletmeci şahsı kendi imkanları ile etkisiz hale getirerek polise teslim etti. Olayın ardından gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, M.H., isimli şahıs ismi N.U., olan bayan ile apart daire kiralamak üzere Özcan Ö.’nün iş yerine gitti.

Burada giriş işlemleri yapıldığı sırada N.U., isimli kadın yanında geldiği adamın kendisini zorla para karşılığı fuhuş yaptırmak için getirdiğini, kendisinin ise bunu yapmak istemediğini anlattı.

Bunu duyan Özcan Ö., M.H., isimli şahsı kendi imkanları ile etkisiz hale getirdi ve hemen polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahısları ifadelerini almak üzere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

Özcan Ö., isimli şahıs ifadesinde olayın gece yaşandığını belirterek, “Bu şahıslar bize geldi ve apart tutmak istediklerini söylediler. Bizde kadının hal ve hareketlerinden şüphelendik. Sonrasında ise olay emniyete intikal etti” dedi.

Adamın Söyledikleri Şok Etti

M.H., isimli şahsın apart dairesinde Özcan Ö., tarafından etkisiz hale getirildiğinde söyledikleri ise duyanları adeta şok etti.  M.H., N.U.’nun kendi isteği ile fuhuş yapmak istediğini ifade ederek kendisinin bir suçunun olmadığını iddia etti.

N.U.’nun tefecilere senetle borcunun olduğunu, borcunu ödemek için fuhuş yaptığını ileri sürdü.

Borç Ödeme Karşılığı Fuhuş Tuzağı İddiası!

 M.H., isimli şahsın sosyal medyada “dul ve bekar kadınları borcunuz varsa öderiz. Borcu olanlar bize yazsın” şeklinde paylaşımları bulunduğu kadınlarla bu vasıta ile iletişim kurduğu ileri sürüldü. Kendisine başvuran kadınların borcunu ödeyen M.H.’nin daha sonra kadınlardan yüklü miktarda senetler aldığı ve ödenmeleri içinde para karşılığında fuhuş yaptırdığı iddia edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan M.H., dışarıda kendisini bekleyen basın mensuplarını görünce yüzünü kapatarak kaçtı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.