Boyacı "Demokrasiye katkı koyan basınımızın günü kutlu olsun"

TAKİP ET

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı, 24 Temmuz basından sansürün kaldırılışının yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, Doğru ve tarafsız haber anlayışı ile toplumun aydınlanmasına, katkı koyan basının bayramını kutladı.

Demokrasinin gelişmesinde önemli rol oynayan,  araştıran ve sorgulayan basına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan günümüzde basın emekçilerinin yaptığı kutsal görevinde başarılar diledi.  Başkan Boyacı açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

“Bugün 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladığımız bu özel günde, hepinize sağlık ve mutluluk dolu bir gün diliyorum. Sizler, toplumun haber alma, bilgi edinme ve doğru yönlendirme konusundaki en büyük güvencesisiniz.

 

Basın, demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak bilinirken, bu yüce görevi yerine getiren siz değerli basın mensuplarına minnettarız. Bilelim ki gerçek ve tarafsız haberler, demokrasinin ve adaletin temel taşlarıdır.

 

Denizli'de gösterdiğiniz özveri, bilgi birikimi ve cesaretle, toplumun haber alma ihtiyacını karşılamaya devam ediyorsunuz. Sizlerin fedakârlıkları sayesinde, bilinçli bir toplum olma yolunda ilerliyoruz.

 

24 Temmuz Basın Bayramı, basın özgürlüğünün önemini hatırlatırken, sizlerin sorumluluklarınızı da bir kez daha vurgulamak istiyorum. Doğru ve tarafsız haber anlayışınızla toplumun aydınlanmasına, demokrasinin güçlenmesine katkı sağlıyorsunuz.

 

Bu vesileyle, tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, özverili çalışmalarınızın devamını diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın.

 

 

Müsiad Engin Boyacı