BOZKURT'A SÜRPRİZ ADAY: HAMDİ CİN

TAKİP ET

Bozkurt'ta Hamdi Cin kamuoyu baskısı nedeniyle belediye başkan adayı olacağını duyurdu. Partisinden aday gösterilmeyen Cin'e bazı siyasi partilerin teklif götürdüğü öğrenildi.

Ak Parti’de aday belirleme sürecinde Bozkurt belediye başkan adayı olabilmek için aday adaylığı başvurusu yapan 5 isimden biri olan Hamdi Cin, Akif Bayar’ın aday gösterilmesinden sonra sürpriz bir karar aldı ve aday olacağını açıkladı.

 

Takipçilerine sosyal medyadan seslenen Cin; “Kıymetli Bozkurtlu Hemşehrilerim; Aday Adaylığım sürecinde her gittiğimiz yerde yoğun destekte bulundunuz. Sizlere hizmetkar olma hedefimizden gram sapma olmamıştır. Hizmet etme gayemiz ile Milletimizin Terazisine çıkacağımı ilanen duyuruyorum” ifadelerini kullandı.

 

Cin, bazı siyasi partilerle görüşme içinde olduğunu, bağımsız aday olarak da seçmenin karşısına çıkabileceğini belirterek; “Adaylığım konusunda hem ekip arkadaşlarımın hem de vatandaşlarımızın çok yoğun bir baskısı oldu. Onların isteğine göre hareket etmemiz gerekiyor. Bu nedenle aday olduk. Arkamızda bir kitle var” ifadelerini kullandı.

 

Bazı siyasi partilerin adaylık önerisi ile kendisine geldiğini ifade eden Cin, “Vatandaşlarımızla, bizlerle birlikte olan ekip arkadaşlarımızla birlikte karar vereceğiz. Henüz net bir şey yok. Kararımızı vermiş değiliz ama ne olursa olsun adayız” diye konuştu.

Hamdi Cin Bozkurt Belediye Başkan adayı bağımsız