BOZKURT, CAZİBE MERKEZİ OLACAK

TAKİP ET

AK Parti Bozkurt Belediye Başkan adayı Hamdi Cin, ikinci büyük projesini açıkladı. Bozkurt turizmini şaha kalkındıracak Karakısık Kanyonu Rekreasyon alanı projesi ile bölge cazibe merkezi haline dönüştürülecek.

 
İlk Vizyon projesini Kültür Merkezi olarak açıklayan Hamdi Cin, 2. Projesini bölge turizmine ayırdı. Bozkurt’u dış dünyaya tanıtacak, turizmin vaz geçilmezleri arasına sokacak Karakısık Kanyonu projesini hayata geçirecek.
Karakısık Kanyonu Rekreasyon alanı projesini Bozkurt’lulara 2. Büyük projesi olarak anlatan AK Parti Bozkurt Belediye Başkan adayı Hamdi Cin, şunları söyledi:
“Sevgili hemşehrilerim, sizinle paylaşmak istediğim ikinci vizyon projemiz, Karakısık Rekreasyon Alanı Projesidir. Bu proje ile başta İnceler olmak üzere Bozkurt’un genelinde kırsal kalkınmayı gerçekleştireceğiz.
Karakısık Kanyonu Rekreasyon Alanı Projesi ile kanyonun bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi sağlanacaktır. Bu proje ile kanyon çevresinde çağdaş standartlarda düzenlenmiş ulaşılabilir bir piknik alanı oluşturulacaktır.
Yöre ve bölge halkının tertemiz bir doğada, tarihi bir geçmişe sahip bir coğrafyada kaliteli zaman geçirmesi sağlanacaktır. Ayrıca seyahat acentalarının bölgeye gelmeleri teşvik edilerek yürüyüş yollarının da oluşturulacağı projede sadece yerli ziyaretçilerin değil yabancı ziyaretçilerin de kanyonu ziyaret etmeleri sağlanacaktır.
Bu proje ile bölge turistik bir cazibe merkezi konumuna dönüşecektir. Yerel halk yöresel ürünlerini tanıtma ve satma fırsatı yakalayacak, turizmin ekonomik etkisi bölgede kendini kısa sürede gösterecektir.
Bu projenin yanında İnceler mahallemizde bir tane çok amaçlı (pazaryeri, düğün ve mevlid alanı olarak kullanılabilecek) sosyal tesis yapacağız.