BU COŞKU BİTMESİN!!

TAKİP ET

Denizli Final ailesinin heyecanla beklediği mezuniyet töreni 30.05.2016 Pazartesi saat 18.00' de 8.sınıf öğrencilerinin, 12.sınıf öğrencilerinin saat 20.00'de velilerin ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleşti.

 Tören, Ulu Önder Atatürk ve Aziz şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’ mız  ile devam etti.

        Anadolu-Fen Lisesi Müdürü Sadi Öztekin: ‘’Sevgili öğrencilerimiz; Sizlerle olduğumuz süre içinde size hep doğruyu, iyiyi ve güzel olanı vermeye çalıştık. Size hep inandık, güvendik. Ve yine inanıyoruz ki; hangi üniversiteye giderseniz gidin, bu ülke için çalışacak, Atatürk’ün siz gençlere emanet ettiği bu devleti zirveye taşıyacaksınız. Mesleğinizin ne olduğu değil, görev yaparken insanlara adil davranıp davranmadığınız, empati kurup kurmadığınız ve doğrudan ayrılıp ayrılmadığınız önemli. Sadece insanlara değil, diğer tüm canlılara ve çevreye karşı duyarlı olup olmadığınız önemli. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacağınızdan eminim.

Bu nedenle sizleri yüksek öğrenim için değişik şehirlere uğurlarken umut doluyuz. Hem aileleriniz, hem de öğretmenleriniz olarak gözümüz arkada kalmayacak. İnanıyoruz ki, her biriniz önce kendinizi ve ailenizi, sonra da bu güzel ülkemizi geliştirecek çalışmalar yapacaksınız. Sizleri tebrik ediyorum’’dedi.

                Anaokul- İlkokul-Ortaokul Müdürü İpek Pulat Dönmez:’’Emeklerimizin sonuçlandığı o en mutlu gün bugün. Bu yıl durmaksızın çalışan yorulan, en güzel zamanlarında ders çalışarak, beklide sizlerden ailelerinden çalarak geçirdikleri yılın hasadı bugün. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı, çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için Final Okulları kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle, öğrencilerimizi selamlıyorum’’dedi.

 

 Dereceye giren öğrencilerden 1.olanlara madalya, altın ve plaket, 2. ve 3. olan öğrencilere madalyaları okul müdürleri ve öğretmenleri tarafından takdim edildi.

               DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER                                    

Ortaokul Derecesi                                            Anadolu Lisesi Derecesi                              Fen Lisesi Derecesi

1.Selimhan Tokat                                            1.Meryem Yapıntı                                              1. Bilgehan Öztekin

2.Berfin Tekin                                                      2.Zülal Seçil İpin                                               2.Mısra Say

3.Feyza Öztürk                                                    3.Berfu Aydemir                                             3.Lütfiye Çiftçi

         

              Denizli Final Okulları olarak ilk mezunlarını veren Final Ailesi bu önemli günde öğrencileri ile birlikte olmanın onur ve gururunu yaşadı.

       Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler ailelerine ve öğretmenlerine duygu dolu anlar yaşattı. Beklenen an gelmişti artık. Cüppeleri ile sahnede ışıl ışıl parlayan gözler, keplerini atmanın sevinciyle coştukça coştu. Öğrencilerimiz,  öğretmenleri ve arkadaşları ile unutulmaz bir iz bırakarak mezuniyetlerini ölümsüzleştirdiler.