Bu kare Denizli'den!

TAKİP ET

Denizli'nin Çivril ilçesinde zincir market şubelerinden birinin önünde bulunan çöp bidonunda gıda atığı arayan kadın, görenlerin yüreklerini parçaladı. 

Dün öğle saatlerinde yaşanan olayda iddiaya göre marketin çöp toplama alanına gelen yaşlı bir kadın çöp konteynerının içine uzun uzun baktıktan sonra içerisinde  yiyecek bir şeyler aradı.
Marketten çıkan vatandaşların fark ettiği olay sonrası, vatandaşlar yaşlı kadına yardım etme teklifinde bulunsa da kadın verilecek yardımları kabul etmedi.
Konteynırı son bir kez daha karıştırarak yiyecek arayan kadın, çevreden gelenlerin bakışlarından rahatsız olarak konteynırın başından ayrılarak hızlı adımlarla gözlerden uzaklaştı.
Üzücü olay sonrası kadının evini bulmaya çalışan bazı vatandaşlar; 
Covid – 19 salgını dolayısıyla ihtiyacı olanlara destekleme yapıldığı bir dönemde Çivril’de yaşanan üzücü olayın, salgın dolayısıyla verilen destekleme paralarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ne kadar ulaştığı konusunda akıllarda soru işareti oluşturduğunu ifade ettiler.

kaynak:yesilcivrilgazetesi.com
 
 

bu kare denizliden! çivril çöp konteynırında yiyecek arayan kadın denizli denizlimuhabir denizli muhabir denizli haberleri