BU KEZ ŞANSLI METEHAN

TAKİP ET

Üyelerinin destekleri ile son bir yılda 40 engelli aracı dağıtan DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU sınırları aştı.


Denizli’de kurulan ve kısa sürede 90 binleri bulan ve facebook tarafından 35 bin üyesi silindikten sonra 56 bin kişilik bir büyük aile olarak kalan, son bir yılda üyelerinin bağışlarıyla  engelli vatandaşlara 40 tekerlekli sandalye bağışlayarak faaliyetlerini sürdüren Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu, bu kez de yardım elini Ordu iline uzattı.
DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU ailesinin bağışladığı engelli aracı bu kez; geçtiğimiz yıl önce babasını trafik kazasında kaybeden, annesi de kendisini terk eden ve Babaannesiyle yaşamaya başlayan yüzde 85 engelli raporuna sahip Metehan Şahin’e gidiyor.

1 SAATTE BULUNDU
DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU üyesi babaannenin Gurup yöneticilerine ulaşıp, yardım talep etmesi üzerine gurupta yapılan yardım çağrısı, 1 saat içinde karşılık buldu. Metehan için istenen Engelli aracı hayırsever gurup üyeleri tarafından 1 saat için Metehan’a gönderilmek  üzere guruba bağışlandı.
METEHAN, KENDİSİ DOLAŞABİLECEK
Gurup üyelerince Metehan Şahin’e bağışlanan Engelli aracı, DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU yöneticilerince bugün Ordu-Ünye’ye gönderilecek. Babaanne Gülten Şahin, torunu Metehan’ın engelli aracı ile kendi başına dolaşabileceğine çok sevindiğini söyledi.
1 YILDA 40 ENGELLİ ARACI DAĞITTIK
DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU’nun 56 bin kişilik ailesi, son 1 yıl içerisinde 40 engellinin tutan eli, yürüyen ayağı oldu. Gurup üyelerinin bağışları tam 40 engelliye ulaştı.  Kendi gibi yüreği sevgi dolu büyük aile üyelerinin katkıları ile sağlanan Engelli aracı dağıtımı, bundan sonra da raporu olan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam edilecek.
TEŞEKKÜRLER DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU
Adı gibi üyelerinin de  hayırda ve paylaşımda yarıştığı DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU üyeleri, gönüllerinin güzelliğini yardıma muhtaç ailelere açarak büyük bir yardımlaşma örneği sergiledi.
DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU kurulduğu günden bugüne kadar bir çok aileye odun, giyecek, gıda yardımında bulundu. Yanan 2 evin onarımını sağladı. 2 gencin tüm eşyalarını düzerek, eğlenceli olmak üzere düğünlerini yapmaya yardımcı oldu. TEŞEKKÜRLER DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU.