BU SEZON SINIFTA KALDI

TAKİP ET

Yukatel Denizlispor'un golcü oyuncusu Hugo Rodallega, bu sezon beklentilerin altında kaldı. Kolombiyalı golcü 18 karşılaşmada takımı adına sadece 5 gol atabildi.

Süper Lig'de 6 maçtır galip gelemeyen Yukatel Denizlispor'da Rodallega'nın formsuzluğu dikkat çekiyor. Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine göre sezon başında transfer edilen Kolombiyalı golcü, 18 maçta 1620 dakika süre aldı ve sadece 5 gol atabildi.

Denizlisporlu Rodallega, 18 maçta sadece 5 kez golle buluşurken 405 dakikadır fileleri havalandıramadı, geçen sezonu mumla aradı.



Son 5 maçtır gol atamayan 34 yaşındaki golcü, eski günlerini arıyor. Deneyimli forvet, geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da forma giymiş ve 33 maçta 15 gollük katkı sağlamıştı.

Süper Lig'de Konyaspor'la deplasmanda golsüz berabere kalan ve galibiyet hasretini 6 maça çıkaran Yukatel Denizlispor'da, Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega maziyi mumla aratıyor. Bu sezon başında Trabzonspor'dan büyük umutlarla transfer edilen ve 18 maçta banko oynayan Rodigol, 1620 dakika sahada kaldı, sadece 5 gol atabildi.

BU SEZON SINIFTA KALDI

Galatasaray, Antalyaspor, Göztepe ve Konyaspor maçlarını boş geçen ve 405 dakikadır gol atamayan Kolombiyalı sınıfta kaldı. Eski günlerini arayan Rodallega, geçen sezon Trabzonspor'da 33 maçta 15 gol atmayı başarmıştı. Maçlarda kaçırdığı gollerle taraftarlara saç baş yoldurtan ve beklentilerin de uzağında kalan Rodigol, Kayserispor karşılaşmasında gol orucunu bozacağını söyledi.
 

kayıp yıldız rodallega denizli denizlimuhabir denizli haberleri denizlispor