Buldan Belediyesinin eğitime desteği sürüyor

TAKİP ET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik'in ilçede yer alan okulların fiziki koşullarını iyileştirmek amacıyla verdiği destekler devam ediyor. Bu kapsamda Türlübey İlkokulu'nun anasınıfının minik öğrencilerinin eğitim ortamlarını iyileştirmek amacıyla zemin halılarını yenileyen Buldan Belediyesi ekipleri, ilkokul öğrencileri için de kitaplık ve kitap desteğinde bulundu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçede yer okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi amacıyla okulların çatı tadilatından dış cephe boyalarına, çevre temizliğinden okul bahçesindeki ağaçların bakımına kadar bir çok alanda verdiği destekler devam ediyor.

 

Bu kapsamda Türlübey İlkokulu Anasınıfının zemin halılarını yenileyerek hem minik öğrencilerin hem de öğretmenlerin daha nezih, konforlu ve kullanışlı bir eğitim ortamına kavuşması sağlandı. Desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Şevik’e teşekkür eden Okul Müdürü Mehmet Gacar ile Anasınıfı Öğretmeni Hacer Kesen, “Belediye Başkanımız Mustafa, okulumuzu ziyaret ettiğinde taleplerimizi iletmiştir. Şimdi çocuklarımızın oyun oynayacağı sınıfın zemin halısı yenilendi” dedi.

 

7. KİTAPLIK TÜRLÜBEY İLKOKULUNA KURULDU

 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in önemsediği projelerden biri olan “10 Okula 10 Kitaplık” çalışmaları hızla devam ediyor. Öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla kitaplığı olmayan okullara kitaplık ve kitap desteğinde bulunan Buldan Belediyesi, 7.kitaplığını Türlübey İlkokulunda oluşturdu. Kitaplar ise Türlübey İlkokulu öğrencilerine teslim edildi.

 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik eğitim