BULDAN'IN GÖKYÜZÜNDEKİ TEMSİLCİSİ O...

TAKİP ET

Buldan Genç Kanatlar Lideri Halis Bilgi,Türk Hava Kurumu'nun Eskişehir İnönü'deki eğitim kamplarına katılarak gökyüzündeki hünerlerini sergilemeye devam ediyor.

Buldan Genç Kanatlar Lideri olan ve aynı zamanda Türk Hava Kurumu’nun Eskişehir İnönü’deki eğitim kamplarına katılarak birçok uçuş ve sertifikaya sahip olan Halis Bilgi gökyüzündeki hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Bilgi son olarak İnönü’deki planör uçuş eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifikasını THK yöneticilerinden aldı.

İleride uçuş eğitimcisi olmayı planladığını belirten genç Bilgi ; "bir süredir Türk Hava Kurumunun eğitimlerine ve kamplarına katılıyorum. Bu eğitimler sayesinde birçok sertifikaya hak kazandım. Son olarak da Eskişehir İnönü'de planör uçuş eğitimini tamamlayarak önemli bir yol daha kat ettim. Bundan sonraki süreçte hedefim ben eğiten uçuş eğitmenlerim gibi uçuş eğitimcisi olmak. Uçmak demek zorlu eğitimler, disiplin ve özveri gerektiren bir süreç.
THK Buldan şubemiz aracılığıyla Eskişehir'de gerçekleşen kurslara katıldım. Bu kurslar tamamen ücretsiz veriliyor. Konaklama, eğitim, yeme, içme kuruma ait oluyor. Benim gibi bu eğitimlere katılmak isteyen herkesi  THK Buldan Şubesine davet ediyorum. Sizlerin aracılığıyla da THK Buldan şube Başkanı Murat Ünsal ve genel sekreter Osman Can Duyar abilerime teşekkürlerimi sunarım" dedi