Buldanlı kitapseverler kitapla buluşuyor

TAKİP ET

Buldan Belediyesinin ev sahipliğinde, Buldan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle 26-28 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Buldan Kitap Festivali'nde 30 yayınevi ile çok sayıda yazar, Buldanlı okurlarıyla buluşacak.

Buldan Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Buldan Kitap Festivali, 26-27-28 Ekim 2023 tarihlerinde Talat Tarakçı Parkı’nda gerçekleştirilecek.

 

Türkiye'nin farklı kentlerinden davet edilen 30'dan fazla yayınevi ile 10 yazarın katıldığı Kitap Festivali’nde Buldanlı kitapseverler sevdikleri kitap ve yazarlarla buluşacak. Söyleşi ve etkinliklerle üç gün devam edecek olan Kitap Festivaline ev sahipliği yapan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem fiziksel hem de kişisel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunmak adına ilçemizde çok sayıda projeyi bir bir hizmete sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz.

 

Konu çocuk, gençlik ve eğitim olunca toplumda farkındalık oluşturan hizmetlere büyük bir önem veriyoruz. İlçemizde ilk kez düzenlenecek olan Kitap Festivaline ev sahipliği yapmaktan çok mutluyum” dedi.

 

buldan kitap festivali