"Buraya gelmeden Denizli-Aydın otoyolunun imzasını attım"

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sanayici ve iş adamlarına kredi müjdesi ile Denizli-Aydın otoyolu konusunda müjdeler verdi.

Albayrak, “Ülkemiz için ekonomi noktasında bakıldığında istihdam, katma değer ve ihracata bağlı olarak tekstil ve hazır giyim sektörüne bağlı desteklenme noktasında yeni bir finansman programı hazırladık. 2020’de inşallah benzer bir performans yüzde 5 hedefi koyduk. Bu yıl tüm bu beklentilere rağmen 2020 hedeflerinin de ötesinde inşallah başarılı bir yıl olarak devreye alacağız” dedi.

“2020 hedeflerinin de ötesinde inşallah başarılı bir yıl olarak devreye alacağız” 2020 yılının beklentilerinin ötesinde geçecek bir yıl olacağı vurgusunda bulunan Bakan Albayrak, “İşte 2019 gibi zor bir dönemde beklentilerin ötesindeki bir performansla en az eksi 3 eksi 4 Türkiye küçülecek ötesinde 2019’u geride bırakırken 2020 inşallah benzer bir performans yüzde 5 hedefi koyduk.

Ben çok net söylüyorum. İlk iki çeyrekte bunu çok güçlü göreceğiz. Bu yıl tüm bu beklentilere rağmen 2020 hedeflerinin de ötesinde inşallah başarılı bir yıl olarak devreye alacağız. Bir diğer başkanımız söyledi. Denizli’ye gelmişken o zaman ben bunu da açıklayayım. 

Denizli-Aydın otoyolu öyle mi? O zaman müjdeyi şöyle söyleyeyim. Ben daha buraya gelmeden Denizli-Aydın otoyolunun imzasını attım. Bakanlığa gönderdim hayırlı uğurlu olsun” dedi.



 

buraya gelmeden denizli-aydın otoyolunun imzasını attım albayrak denizli denizlimuhabir