BURAYI ÇOK SEVECEKSİNİZ

TAKİP ET

Pamukkale bölgesinin yeni lezzet durağı Harbiye Restaurant misafirlerini ağırlamaya başladı. Restaurant Sahibi Şafak Karakan, 'İlk hedefimiz konuklarımızın damaklarına hitap ederek onları restaurantımızdan memnun yollamak' dedi.

Harbiye Restaurant, deneyimli aşçıları, dinamik kadrosu ve zengin mönüleriyle yerli-yabancı turistlere aynı zamanda Denizli halkına hizmet vermeye başladı.  Harbiye Restaurant sahibi Şafak Karakan, kurumsal yapıda bir işletme olarak hizmet vermek istediklerini dile getirdi.
Alanında usta aşçılarla Uzak Doğu Çin ve Türk mutfağından oluşan geniş bir lezzet yelpazesiyle her damağa hitap edeceklerini kaydeden Karakan, " Ocak başı bölümünde çalışan kebap ustalarımız o şehirden gelen alanında uzman ustalarımızdan oluşuyor. Uzak doğu restaurantımız da 2 tane Çin’den 1 tane Japonya’dan gelen ustalarımız çalışıyor. Turistlerimiz geldiklerinde o yemeği orijinal tadıyla yemiş oluyorlar. Bu bizim en güçlü yanlarımızdan biri." dedi. 

HEM LEZZET, HEM CANLI MÜZİK KEYFİ
Pamukkale’de hizmet veren Harbiye Restaurantın bir başka öne çıkan özelliği ise haftanın 5 gününde misafirlerine yemek eşliğinde canlı müzik keyfi sunması olduğunu anlatan Karahan, Harbiye Restauranta yurt dışından turist getirerek ülke ekonomisine de katkı sağladıklarını dile getirdi. Karakan, “Restaurantımız Uzak Doğu Çin Restaurantı özelliği de taşıyor.
Özellikle Pamukkale’ye gelen turistlerimiz uzak doğulu. Uzak doğudan gelen misafirlerimiz Türkiye’de kültür turu yapıyorlar. Yapmış oldukları kültür turlarında Pamukkale onlar için ara destinasyon dolayısıyla bu ara destinasyonda kendi lezzetlerini kendi damak tatlarına uygun yediklerinde memnun kalıyorlar. Yapmış olduğumuz bu yatırımın temel amacı yurt dışından getirmiş olduğumuz turistlerin damak tatlarına uygun yemekler sunarak onların mutluluğunu sağlamak. Türkiye’nin ve Denizli’nin ekonomisine ufakta olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

ÜST KAT ÇİN ALT KAT OCAKBAŞI
Üst katta Uzak Doğu’dan gelen turistlere alt katta ise yerli turistlere hizmet veren Harbiye Restaurant, Pamukkale bölgesinde lezzet alanında önemli bir eksiği gidermekte. Harbiye Restaurantı güzel bir bölgede güzel bir restorasyonla açtıklarını söyleyen Karakan, “Uzak doğu turistlerimize hitap eden konseptimizle bölgedeki önemli bir eksiği giderdiğimizi düşünüyoruz. Misafirlerimize eşleriyle, çocuklarıyla gelerek yemek yerken rahatça müzik dinleyebilecekleri bir ortam sağlamaya çalıştık.  Eşsiz lezzetleri tatmak isteyen herkesi restaurantımıza bekliyoruz. Bu yatırımım Denizli için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Hem Pamukkale’ye hem bize hayırlı olsun” dedi.