Burcu ve Buket tekrar Horozkent'da

TAKİP ET

Ablasıyla birlikte futbola başlayan Burcu-Buket Özsoy, bir yıl aranın ardından yeniden Horozkentspor'a döndüler.

Horozkentspor Başkanı Kamil Karabuğa, Burcu ve Buket Özsoy’un Horozkentspor’a tekrar geri dönmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Burcu-Buket Özsoy kardeşler, 12 yaşında. Futbola yakın ilgi gösteren ablalarının yanında futbola başlayan Özsoy kardeşler, Horozkentspor Kulübü ile 2017’de yolları ayrıldı.
Futbol okulunda yetenekleriyle göz dolduran kızlar, bir yıl aranın ardından yeniden Horozkentspor’a geri döndü.

Türkiye’nin en iyi kadın futbol altyapılarından birisine sahip olan Horozkent’e geri döndükleri için mutlu olduklarını aktaran Özsoy kardeşler, hedeflerini de Türkiye şampiyonluğu ve milli takım olarak belirledi.



Horozkentspor Kulübü Başkanı Kamil Karabuğa, “Burcu ve Buket ile 2017 yılında henüz 8 yaşındayken tanıştık. İlk kez futbol okulumuza geldiklerinde içindeki futbol aşkları ve yetenekleri ile dikkat çektiler.

Çok hızlı bir uyum sürecinin ardından yetenekleri ve aşkları sayesinde geleceğin kadın futbol yıldızları arasında yer alacaklarını belliydi. Geçen yıl talihsiz bir ayrılık yaşadık. Şimdi geri döndüler.

Hem biz hem de arkadaşları çok mutlu oldu. Şimdi artık çok sıkı çalışma zamanı. Onlar da gelişecek biz de. Amacımız kızlarımızı geleceğe hazırlamak. Tek gayemiz bu. Kurulduğumuz günden bu yana bunun için mücadele ediyoruz” dedi.
 

burcu ve buket tekrar horozkent’da horozkent ​​​​​​​horozkentspor kulübü başkanı kamil karabuğa denizli denizlimuhabir