Bütün Dereceleri Gelişim Dershanesi Topladı

TAKİP ET

YGS 6 puan türünün 6'sında Denizli birincileri ve ikincileri Denizli Gelişim Dershanesi'nden Muhammet Alperen Yılmaz ve Zeliha Asena Kırık oldu.

Geçtiğimiz Pazar Günü gerçekleştirilen YGS (Yüksek Öğretime Geçis Sınavı) Sonuçları açıklandı. 

Gelişim Dershaneleri kurucularının Denizli Gazeteciler cemiyetinde yaptığı basın açıklamasında konuşan Gelişim Dershanesi Kurum Müdürü Mehmet Hayıt, dershanenin sınavlardaki başarısını anlattı.  

YGS'de YGS1,YGS2 YGS3, YGS4,YGS5 YGS6 olmak üzere altı puan türlerinde Denizli birinci ve ikincileri Gelişim Dershaneleri öğrencilerinden oluştuğunu belirten Hayıt, "Öğrencilerimizden Muhammet Alperen Yılmaz ve Zeliha Asena Kırık Denizli birinci olmuştur. Dershanemiz bireysel başarı kadar kitlesel ve oransal başarıyı çok önemsemektedir.

öğrencilerimiz Türkiye'de ilk yüzde 9 derecede, binde 36 derece, on bindeki 200'den fazla derecesi ile adeta hem bireysel hem de kitlesel başarının zirvesine ulaşmıştır. bu başarıyı yapan tüm öğrencilerimizi, ailelerini ve fedakar öğretmenlerini canı gönülden kutluyorum. Dershanemiz 2015-2016 öğretim yılı itibariyle temel liseye dönüşecektir. bu tecrübesini ve başarısını temel lise eğitimiyle daha da ileri götürecek, aynı binasında aynı kadroyla Denizli'ye hizmet edecek ve Denizli'nin gururu olmaya devam edecektir" dedi.