BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 300 MİLYON LİRALIK ARSA SATIŞI

TAKİP ET

Denizli Büyükşehir Belediyesi daha önce pek çok parselini satışa çıkardığı Çakmak Mahallesi'ndeki konut alanında 3 arsanın daha satışı için ihale düzenledi. Her biri 10 bin metre kare olan arsalar, kapalı teklif usulü ile satılacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığının taşınmaz satışına ilişkin ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait olan Çakmak Mahallesi'ndeki 3 adet taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35. maddesi kapsamında kapalı teklif usulü ile satılacak.

 

ARSALAR 100 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE

 

Merkezefendi İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanında bulunan 9275 ada üzerindeki 1, 2 ve 3 No'lu parseller, 28 Eylül'de düzenlenecek ihale ile satışa sunulacak. 1 No'lu parselin muhammen bedeli 100 milyon 3 bin 300 lira, 2 No'lu parselin muhammen bedeli 100 milyon 2 bin 700 TL, 3 No'lu parselin muhammen bedeli 100 milyon bin 500 lira olarak belirlendi. İhale belediyenin encümen salonunda, Belediye Encümenince yapılacak.

 

İmar durumu Gelişme Konut Alanı olan arsalar için 3 milyon liranın üzerinde değişen rakamlarda geçici teminat yatırılması gerekiyor.

 

İSTEKLİLER TEKLİF MEKTUBU SUNACAK

 

İstekliler, teklif mektuplarını her bir taşınmaz için belirlenen ihale gün ve saatine kadar belediyenin Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı'na kayıt numarası alarak teslim edecek. Alıcılar tekliflerini iadeli taahhütlü olarak da gönderebilecek. Başvuru dosyası idareye verildikten sonra, son müracaat tarihinden önce dahi olsa; dosya içindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde isteklilerce yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecek, İdareye verilen veya ulaşan teklifler herhangi bir sebeple geri alınamayacak.

Büyükşehir belediyesi daha önce aynı bölgedeki onlarca parselin satışını gerçekleştirmişti.

 

 

büyükşehir belediyesi arsa satışı ihale