Cafe Masası Nasıl Seçilir?

TAKİP ET

İşletmelerde kaliteyi ve çekiciliği ortaya koymada en önemli unsur dekorasyondur. Doğru dekorasyon ürünlerini kullanarak işletmenizin kalitesini ve prestijini arttırabilir ve hitap ettiğiniz kesimi direkt olarak ortaya koyarsınız. Bu yüzden cafe masası seçiminde son derece dikkatli davranmanız gerekiyor.

Kafe masasıseçerken öncelikle işletmenizin menüsünü dikkate alın. Menünüzde yer alan ürünler çok yer kaplıyorsa daha büyük masalar seçmek zorunda kalacaksınız. Ancak sadece içecek ya da aperatif ürünler satıyorsanız daha küçük ölçülerde bir masa seçebilirsiniz.


Mekanınızın genişliği de masa seçiminde çok önemlidir. İçeride insanların kendini rahat hissettiği ve özgür alan kazandığı şekilde masaları konumlandırmanız gerekiyor. İçeride en çok sayıda masayı sığdırmak her işletmecinin tercihidir. Bu yüzden mekanınızın genişliğine göre bir planlama yaparak alacağınız masa sayısına karar verebilirsiniz.

Kafe masası seçerken masa türü de çok önemlidir. Kafe masası seçerken yuvarlak ve kare masalar tercih edebilirsiniz.  Bir sayıda az sayıda müşteri ağırlamak ve çok sayıda masa bulundurmak istiyorsanız kare kafe masası satın alabilirsiniz. Az yer kaplayan ancak işlevsel sonuçlar vadeden masalar için yuvarlak yemek masası doğru tercih olacaktır. Geniş toplantılara ve kalabalık gruplara ev sahipliği yapacak bir işletmeniz varsa dikdörtgen yemek masası tercih edebilirsiniz. Özellikle geniş alana sahip kafelerde kalabalık gruplara ev sahipliği yapmayı hedefleyenler için farklı ölçülerde dikdörtgen masalar işlevsel seçim olacaktır.

Cafe Masası Modelleri

Cafe masası modelleri arasında seçebileceğiniz çok sayıda seçenek bulunuyor. Son yıllarda en çok tercih edilen ürünler arasında ise mermer cafe masası modelleri geliyor. Mermer modeller işletmenizin dekorasyonuna çok olumlu katkılar sağlıyor. Ayrıca kaliteli malzeme olması bakımından mermer masalar uzun ömürlü bir seçim olarak kafenizde yerini alacaktır.

Kafe masası modelleri arasında mermer ürünler tercih edecekseniz doğal mermer estetik duracaktır. Mermer efekti olan masalardan uzak durmalısınız. Mermer kafe masası için kare masa modelleri işlevsel olacaktır. Kare mermer kafe masası işletmenizde rahatça konumlandırabileceğiniz ürünlerdir. Ayrıca bu ürünleri eviniz için satın alarak balkonlarınızda da estetik bir seçenek olarak kullanabilirsiniz.

Cafe Masası Fiyatları

Bir işleme kurarken maliyet çok önemlidir. Girişimcilerin bu süreçte birçok masrafı olmaktadır. Ancak dekorasyona özel önem verilmelidir.  Belirli bir bütçe belirleyerek bütçenizi aşmayacak bir mobilya seçimi yapmalısınız. Cafe masası fiyatlarıkullanılan malzemeye göre değişmektedir. Mermer cafe masası fiyatları diğer malzemelere göre daha yüksektir.

Kafe masası fiyatları için öncelikle araştırma yapmalı ve seçiminizi sonra yapmalısınız. Kare modelleri tercih ederseniz mermer kafe masası fiyatları daha uygun maliyetli olacaktır. Bütçenize ve dekorasyon projenize uygun bir mermer kafe masası için Tulip Dekor’u tercih edebilirsiniz.
Kafenize şıklık ve tarz katacak kafe masası modelleri için https://www.tulipdekor.com/tulip-dekor-balkon--kafe-masasi adresinden Tulip Dekor ürünlerini inceleyebilirsiniz ve en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.
 

cafe masası nasıl seçilir? denizli denizlimuhabir