Çal Belediyespor lige katılmıyor

TAKİP ET

TFF tarafından 2020-2021 sezonunda BAL'da mücadeleye etmeye hak kazanan takımların katılım belgelerini 31 Aralık 2020 tarihine kadar vermeleri yönündeki açıklamasının ardından Denizli'yi temsil edecek 4 takımdan birisi olan Çal Belediyespor'da Kulüp Başkanı Adnan Tatar lige katılmak için müracaat etmeyeceklerini açıkladı.

Denizli Futbol’a özel açıklamalarda bulunan Çal Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Tatar dünyanın ve ülkemizin Koronavirüs nedeniyle olağanüstü günlerden geçtiğine dikkat çekerek “Ülkemiz de Koronavirüs salgını artarak devam etmektedir. Hayatını kaybedenlerin sayısı ve son gelişmeler herkesin malumudur. Bu nedenle biz Çal Belediyespor olarak lige katılmak için müracaat etmeyeceğiz. Çünkü bu kadar insanın vebalini almak ileride olacak olumsuz bir vakada zor durumda kalmak istemiyoruz. Katılmamız durumda yaklaşık 30 kişinin sorumluluğunu alacağız. Biz bu sorumluluğa girmek bu insanların hayatını riske atmak istemiyoruz. Bu nedenle BAL’a katılım için müracaat etmeyeceğiz. Denizli'yi temsilen katılacak olan diğer takımlarımıza başarılar dileriz”ifadelerini kullandı.

KAYNAK: denizlifutbol

denizli çal çal belediyespor adnan tatar bölgesel amatör lig bal denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber