Çal Garası Rotayı Isparta Dönüşü Belirleyecek

TAKİP ET

Süper Toto Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta sezona istediği gibi başlayamayan Çal Belediyespor, Pazar günü Isparta 32spor ile oynayacağı zorlu maçın ardından yol haritasını belirleyecek. Takımın, Bölgesel Amatör Lig'den çekilmesi bile ihtimaller arasında yer alıyor.


HABER MERKEZİ

11 puan ile 10.sırada yer alan Çal Garası, 24 puanla 3.sırada bulunan ve şampiyonluk mücadelesi veren Isparta ekibi ile Pazar günü saat 14.00’de Isparta Atatürk Stadı’nda oynayacak. Kulüp Başkanı Adnan Tatar, maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Çal Belediyespor’da teknik heyet ve futbolcular Isparta 32spor ile oynayacakları maça kilitlenirken, yönetimin gündemi ise, bu maçın ardından yapılacak olan kapsamlı toplantı. Başkan Adnan Tatar, Isparta 32spor ile oynayacakları maçın ardından devre arasının başlayacağını hatırlatarak, “Kulübün geleceğiyle ilgili yol haritasını Isparta maçının hemen ardından belirleyeceğiz. Takviyeler yapıp daha bir ekip haline mi geleceğiz, yoksa mevcut kadroyla mı devam edeceğiz ya da ligden mi çekileceğiz? Bu sorular Isparta 32spor maçının ardından netlik kazanacak” diye konuştu.

camiada şimdilik sessiz bekleyiş hakim Çal garası rotayı isparta dönüşü belirleyecek