Çamlık Caddesi'nde Taciz İddiası

TAKİP ET

Denizli'de üniversite öğrencisi bir genç kadın dün akşam saatlerinde tacize uğradığı iddiasıyla polise ihbarda bulundu. Siyah bir arabanın içindeki insanlar tarafından sözlü tacize uğradığını iddia eden genç kadının ihbarı üzerine, arabadaki 2 erkek gözaltına alındı.

aynahaber.net’in haberine göre Denizli’nin işlek caddelerinden biri olan Çamlık Caddesi’nde dün akşam 23.30 sularında, 2 erkeğin evine dönmek üzere olan üniversite öğrencisi M. Y.’yi taciz ettiği iddia edildi.

Olayın yaşanmasının ardından polise ihbarda bulunan genç kadın aracın bilgilerini polise verdi. Polis ekiplerinin hızlı müdahalesi üzerine yakalanan Halit B. ve Muhammet K. polisler tarafından gözaltına alındı.

Kınıklı Polis Karakolu’na götürülen şahıslar karakolda işlemlerin yapılması için bekletildi. Tacize uğrayan genç kadın ise Kınıklı Polis Karakolu’na giderek sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği Halit B.’den şikâyetçi oldu.

Polis şikayetçi olan M.Y. ve şüpheli Halit B.’nin ifadelerini aldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Halit B. ve Muhammet K. serbest bırakıldı.

Tacize uğradığını iddia eden M.Y. “Yol ortasında, içinde kadınların da bulunduğu bir araç tarafından taciz edildim. Polisi arayarak ihbar ettim. Yakalanmalarının ardından da karakola giderek şikayetçi oldum. Kadınlar sokaklardan korka korka gidiyor artık. Ancak bunu normalleştirmememiz lazım. Umarım her kadın benim yaptığımı yapar böyle bir durum yaşadığında. Tacizcilerin ceza alması için elimden geleni yapacağım. Araçta kadınların bulunması ve tacize uğradığımda gülerek tepki vermeleri de beni son derece üzdü.” ifadelerini kullandı.