Cankurtarana gidecekler dikkat

TAKİP ET

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle Denizli'nin iki ilçesinde ve Cankurtaran mevkiinde kar yağışı etkisini gösterdi.

Akşam saatlerinde Çivril’in Cabar mahallesi ile merkeze yakın yerleşim yerlerinden Pamukkale’nin Uzunpınar, Cankurtaran mevkkii ile Çameli Cumaalanı Kınıkyeri Mahallesi ve Acıpayam Aliveren Mahallesi ve çevresindeki mahalleler de kar yağışı etkili oldu.
 

Yağış zaman zaman şiddetini artırırken evlerin çatılarını kar kapladı. Kar yağışının etkisiyle kent merkezinde soğuk hava kendini gösterdi.


CANKURTARAN’A DİKKAT
Denizli-Antalya karayolu olarak bilinen Cankurtaran mevkisinde kar yağışı akşam üstü saatlerinde başladı ve yağmaya devam ediyor. Cankurtaran mevkisine gidecekler kar yağışına dikkat!

Denizli'nin İlçelerinde ve yüksek kesimlerde meydana gelen kar yağışı akşam saatlerinde de devam etmekte. Denizli'nin ilçelerinde başlayan kar yağışının ardından akşam saatlerinden itibaren Cankurtaran’da kar yağışı başladı.
 Gün içinde ara ara etkili olan kar yağışı, akşam saatlerinde hızlandı. Yetkililer Cankurtaran yolunda kardan dolayı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.