Çardak Bir Kez Daha Sallandı

TAKİP ET

Denizli'de geçtiğimiz hafta meydana gelen 6.0 Şiddetindeki Bozkurt depreminin artçı depremleri devam ediyor. İlçenin yanı başında komşu ilçe olan Çardak'ta bu artçılardan en çok etkilenen İlçelerden birsi olurken İlçe halkı dün akşam saat 21.48'de yine depremi hissetti.  

HABER MERKEZİ

 
 
Denizli’de geçtiğimiz hafta Bozkurt İlçesinde meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremin artçıları çevre ilçelerde ve Bozkurt’ta devam ediyor. Yaraların sarılmaya başlandığı bölge zaman zaman oluşan artçı depremler nedeniyle panik yaşamaya devam ediyor. Dün akşam 21.48’de 3.1 şiddetindeki artçı deprem Çardak İlçesinde yaşayan vatandaşlarda paniğe neden oldu.
 

 
Saat 21.48’de hissedilen artçı deprem Kandilli Rasathanesinin verilerine göre  önce 3.3 şiddetinde değerlendirilirken daha sonra 3.1 olarak revize edildi. Yerin 8.6 Kilometre(KM) altında meydana gelen deprem bölgede hissedildi.

 
Bölgede dün saat 17.59’da 2.7 şiddetinde bir artçı daha meydana gelmişti. Bu artçı Kandilli Rasathanesi verilerine göre 2.7 şiddetinde değerlendirilirken artçı yerin 13.6 KM atına meydana geldi.