Cesedin kimliği belirlendi

TAKİP ET

Denizli'de cesedi bulunan şahsın kimliği belli oldu, daha önce intihar girişiminde bulunmuştu


HABER MERKEZİ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gömülü halde bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Cesedin Oktay Bayram’a (40) ait olduğu öğrenildi. Bayram 15 Temmuz 2019’da Denizli Devlet Hastanesi’nde intihar girişiminde bulunmuştu.

Pamukkale yolu üzerindeki ceset,  bir eğlence mekânının duvar bahçesi kazılarak bulundu. Cesedin 5 Ekim’den bugüne kayıp olarak arandığı öğrenilen Oktay Bayram’a ait olduğu öğrenildi. Bayram’ın bir eğlence mekanını kurşunladığı, eğlence mekanı sahibi, oğlu ve 2 çalışanı tarafından yakalanarak gömülü olduğu yere getirilerek infaz edildiği iddia edildi.

Emniyet güçlerine gelen ihbar üzerine bölgede yapılan çalışmada Oktay Bayram’ın cesedine ulaşıldı. Eğlence mekanının sahibi, oğlu ve 2 çalışan gözaltına alındı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI
Korucuk Mahallesinde İsmail A'nın işlettiği gece kulübünde eylül ayında eğlenen ve işyeri sahibi ile hesap yüzünden tartışma çıktığı öğrenilen Oktay Bayram'ın, eğlence kulübünden ayrıldıktan sonra buraya silahla ateş ettiği, İsmail A. ve oğlu Ali A'nın Oktay Bayram'ı 26 Eylül'de silahla öldürerek işyerinin duvar dibine gömdükleri öğrenildi.

Gece kulübü işleten İsmail A. ve oğlu Ali A, emniyetteki işlemlerini ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

DAHA ÖNCE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETMİŞTİ

Bugün cesedi bulunan Oktay Bayram’ın 15 Temmuz’da Denizli Devlet Hastanesi’nde intihar girişiminde bulunan şahıs olduğu öğrenildi.

İNTİHAR GİRİŞİMİ NASIL OLMUŞTU?

Oktay Bayram 15 Temmuz’da Denizli Devlet Hastanesi’nde intihar girişiminde bulunmuştu. Hastane asılı bulunan Türk Bayrağı’na bastığı için tepki gördü.

Bayram Denizli Devlet Hastanesi A Blok bölümünde 5. kata çıkarak intihar girişiminde bulunmuş, şahsı gören çevre sakinleri ile hastane personeli durumu polise bildirerek yardım istedi.

Olay yerine gelen ekipler şahsı ikna çabasına başladı. Bu sırada şahıs 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısı ile binaya asılan Türk bayrağını basınca çevrede toplanan kalabalık duruma ve şahsa tepki gösterdi.

Yaklaşık yarım saat süren ikna çabasının ardından şahıs çıktığı yerden polisler tarafından indirilmişti.
 
 

cesedi bulunan oktay bayram pamukkale denizli