CESEN'DEN YENİ YIL MESAJI

TAKİP ET

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, yeni yılla ilgili olarak yayımladığı mesajda, "2024 yılı tüm spor camiasına sağlık, huzur ve mutluluk getirsin" dedi.

Denizli'deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, yeni yılla ilgili bir mesaj yayımladı.

 

" 2023 yılı acısıyla tatlısıyla geride kaldı" diyen Ceşen mesajında, "Bir yılı daha geride bıraktık. Koskoca bir yılda sportif açıdan çok büyük başarılara şahit olduk. Denizli açısından başarılarla dolu bir yıl oldu. Birçok branşta güzel başarılar elde edildi.

 

Yeni yıl yeni umut demek. 2024 yılında daha büyük başarılar yaşamayı temenni ediyorum. Denizli'deki amatör camianın yeni senede daha büyük başarılarla imza atılmasını diliyorum.

 

Büyük Denizli Amatör spor camiasının mensupları olan başta kulüp başkanlarımız, yöneticilerimiz, futbolcularımız, teknik adamlarımız, denetçilerimiz, saha komiserlerimiz, tesislerdeki görevli kardeşlerimiz, sağlık görevlisi ve tüm emniyet görevlilerimiz, çok değerli ailelerimiz ile futbol ailesinin her ferdinin yeni yılını kutlar, 2024 yılının herkese sağlık, huzur, mutluluk, barış ve başarı getirmesini temenni ederim " dedi

 

feyyaz ceşen 2024 yılı mesajı yeni yıl