CHP'de delege seçimleri yapılıyor

TAKİP ET

2 Kasım tarihi itibariyle kongre sürecine giren CHP'de delege seçimleri sürüyor. Pamukkale ilçe başkan adayı Savaş Akman'da delege seçimlerini titizlilikle takip ediyor. Akman, delege seçimlerini demokratik bir ortamda, partinin asıl sahipleri olan üyelerin söz sahibi olması olarak algılıyor.


İçinde bulunduğumuz Kasım ayı başlarında genel merkezin emri ile kongre sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi, hızlı bir şekilde delege seçimlerini sürdürüyor. Her gün Pamukkale ilçesinin bir mahallesinde, beldesinde delege seçimlerini dikkatle takip eden CHP Pamukkale İlçe Başkan Adayı Savaş Akman, üyelerin partinin gerçek sahiplerini olduğunu, onların temsilcisi olarak seçilen delegelerin demokratik ortamda hür irade ile seçilmesinin ve kimsenin etkisi altında kalmadan siyasete katkı sağlamak için çabalamalarını taktirle karşıladığını belirtti.

Önceki gün Pamukkale ilçesinin bir ova mahallesinde yapılan delege seçimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Pamukkale İlçe Başkan adayı Savaş Akman, konu hakkındaki açıklamasında, “Bizim için asıl olan partimizin temel taşları üyelerimizdir, temel düşüncemiz insandır, insana değer vererek yola çıktık. Çıktığımız bu yol ova, dağ, bayır, köy veya şehirdir bazen. 
Sayının önemi yoktur, bizim için, bir kişi de olsa yanındayız, yakınındayız, dokunuyoruz. Üfürme haberlere asla kulak asmadık, sayısı çok olan yerlerde sizlerin de gördüğü gibi vardık. Bazı başkan adaylarının bir delege deyip tenezzül edip gelmediği yerlerde de biz varız. Asılsız haberlerle algı yönetmeye çalışmak paniklemenin göstergesidir. Su ana kadar biten seçimlerde delege ağırlığının kimde olduğunu saha zaten kendisi ifade ediyor.” Dedi.

savaş akman chp ilçe başkanlığı pamukkale