CHP İl Kongresinde 2 aday yarıştı.

TAKİP ET

CHP Denizli 37. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut il başkanı Mahir Akbaba ve eski il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlık için yarıştı. 633 delegenin bulunduğu seçimde kullanılan 633 oydan 303'ünü Mahir Akbaba, 307'sini alan Bülent Nuri Çavuşoğlu başkan seçildi.

Denizli’de siyasi partileri kongre süreçleri devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bugün gerçekleştirilen İl kongresi ile kongre sürecini tamamladı. CHP İl Kongresi EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongrede divan başkanlığını CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel gerçekleştirdi.



CHP İl Kongresinde 2 aday yarıştı.

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ve geçmiş dönem İl Başkanlarından Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun il başkanlığı için yarıştığı kongrede 636 delege kararını verdi.

Kongrede çalışma raporu okunarak oylandı. Çalışma raporu oy birliği ile kabul edildi. Yine kongre hesap raporu oy birliği ile kabul edilerek ibra edildi. Kongrede blok liste ile seçim yapılması kabul edildi. Mahir Akbaba ve Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun blok listeleri oylandı ve kabul edildi. Kongrede Gülizar Bahadır bağımsız kurultay delegesi adayı oldu.

Oylama işleminin ardından kesin olmayan sonuçlara göre Mahir Akbaba 303, Nuri Çavuşoğlu 307 oy aldı.
Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun yönetim listesi şu şekilde;

Özkan Aslan
Fatma Atsay
Zülal Avcı
Osman Bartal
Ahmet Can
Musa Can
Bilal Duran
Muharrem Güney
Çağatay Hozer
Şeref Karaman
Okan Kart
Ali Ocak
Hatice Öz
Levent Özel
Ayhan Özhan
Bülent Öztürk
Coşkun Sarıca
Melike Solmaz Coşkun
Barış Şahin
Merve Türksoy Karademir
Aslı Vize
Mustafa Can Yalçın
Tuğba Yaşar
İsmihan Yıkar
 
 

nurİ bÜlent ÇavuŞoĞlu chp İl baŞkani denizli denizlimuhabir