CHP'li 2 meclis üyesi istifa etti

TAKİP ET

Merkezefendi Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri Arif Suna ile Murat Çımık partilerinden istifa etti.

Merkezefendi Belediyesi'nin CHP'li belediye meclis üyeleri Arif Suna ile Murat Çımık, görüş ayrılıklarından dolayı partiden istifa etti.

Açıklamada, 

"Kamunun menfaati, takribi 22 bin m2 yeşil alana ayrılmış bir alanın imarlaşmasına elbette ki aykırıdır ve biz buna tabiki hayır diyeceğiz. Ya da Danıştay kararı ile hukuka aykırı olduğu tescillenmiş bir imar değişikliği talebine elbetteki hayır diyeceğiz.


Ya da Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisindeki 32 mahallede kat yüksekliği belirleme sürecinden, hem katılımcı demokrasi anlayışını dilinizden düşürmemenize rağmen hem de katılımcı demokrasi ilkelerine aykırı olarak, iktidar meclis üyesi olan bize bile, meclis gününden bir gün önce 15 dakikalık bir slaytla haberdar edilmemize ve 15 dakikalık slaytla böyle önemli bir konuda karar vermemizin istenmesine elbette ki tepki duyacağız.


Türkiye’nin en pahalı içme suyunu kullanan halk Denizli halkı olup, bu su zammı için yapılan oylamadan çıkarılmasının yanlış olduğunu elbetteki onun yüzüne söyleyeceğiz." ifadelerini kullanan meclis üyeleri bu gerekçelerle istifa ettiklerini belirttiler.


 

murat çımık arif suna chp meclis üyeleri partiden istifa denizli merkezefendi belediye meclis üyeleri merkezefendi belediye başkanı şeniz doğan denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber