CHP, SU FATURASI SERGİSİ AÇTI

TAKİP ET

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, vatandaştan topladığı yüksel bedelli su faturalarından sergi açtı. Serginin açılış kurdelesini CHP İl Başkanı Horzum ve Pamukkale Adayı Ertemur ile birlikte kesti.

Seçim kampanyasına başladığı günden itibaren Denizli’de su faturalarını gündeme taşıyan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, vatandaşlara çağrıda bulunarak yüksek bedelli faturaları kendisine iletmelerini istemişti.

 

Seçim ziyaretlerinde gittiği her mahallede en sık karşılaştığı sorunun su faturaları olduğunu savunan Çavuşoğlu, topladığı faturalardan Çınar Meydanı’nda sergi açtı. Serginin açılış kurdelesini de CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur ile birlikte yaptı.

 

ESER SAHİBİ OLARAK RAKİBİNİ İŞARET ETTİ

 

Çavuşoğlu serginin eser sahibi olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı işaret etti, eserin adı ‘fahiş su faturaları’ dedi. Yaptığı açıklamada; “Denizli’de halk elektrik faturalarını geçen su faturalarından şikayetçi. Sokakta kime dokunsan evine gelen faturayı gösteriyor. 4 kişilik ailenin su faturası bazı evlerde 1000 TL’yi geçiyor. Vatandaşın isyanını duyuyorum” diye konuştu.

 

 

İNDİRİMLİ FATURALARI DA SERGİLEYECEĞİZ

 

Denizli’nin suyu en pahalı tüketen il olduğunu açıklayan Çavuşoğlu, yönetimi devraldıklarında su fiyatlarında yüzde 50 indirime gideceklerini belirterek; “Su en temel hakkın, musluğu açarken kara kara düşünmeyeceksin” dedi. Sergiye tanık olan vatandaşlar faturaları inceledi.

 

Bülent Nuri Çavuşoğlu su faturası sergisi chp fatura sergisi