Çift Kişilik Nevresim Takımı        

TAKİP ET

Bu ürünler set halinde satılan ve her yatak ölçüsüne uygun şekilde üretilmiş ürünlerdir. içerisinde bulunan her farklı ürün değişik ebatları sahiptir. Tek kişinin kullanımı ya da çift kişinin kullanımı için üretilen nevresim takımları 240 x 260 santim ölçülerinde üretilmiştir. Takımların içerisinde yer alan çarşaflar her türlü çift kişilik yatağa uygun olacak şekilde büyük tasarlanmıştır.

              Nevresimler ise kullanılan yatak örtüsüne bağlı olarak tamamını kaplaması ve yanlardan sarkması durumu göz önünde bulundurularak çarşaf ölçülerine göre daha büyüktür. Lastikli ya da lastiksiz çarşaflar ile kullanılabilen çift kişilik nevresim takımı modelleri, aynı zamanda yorgan ve battaniye gibi ürünler ile de birlikte kullanılabilir.  

Çift Kişilik Nevresim Takımı Çeşitleri

Genellikle çift kişilik nevresim takımı seçenekleri içerisinde bulunan tüm ürünler kolay yıkanabilir ve temizlenebilir şekilde tasarlanmış pamuksu yapıya sahip tekstil ürünleridir. Yastık kılıfları herhangi bir yatağın boyutlarına bağlı kalınmadığı için standart olarak 50 x 70 santim ebatlarında üretilmiştir. 2 adet yastık kılıfı, 1 adet çarşaf ve 1 adet nevresim takımı olacak şekilde paketlenmiş olan bu ürünler uzun yıllar boyunca tercih edebileceğiniz kaliteli ürünlerdir. Standart yatağın üzerine serilen bildiği gibi aynı zamanda alez üzerine de rahatlıkla serilip kullanılabilecek şekilde dizayn edilmişlerdir.

Çift Kişilik Nevresim Takımı Satın Alma

Satın almak istediğiniz tüm çift kişilik nevresim takımı modellerine ulaşabilmek için https://www.madamecoco.com/cift-kisilik-nevresim-takimlari/ internet adresini tıklayabilirsin yüzlerce ürün içerisinden istediğinizde sendeki tekstil ürünlerinden tercih yapabilirsiniz.

 

madamecoco nevresim takımı