ÇİVRİL BELEDİYESİ'NDEN YENİ HİZMET

TAKİP ET

Çivril Belediyesi'nin talimatıyla yapımı biten Çıtak Pazar Yerinin açılışı Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Göreve geldiği ilk günden beri yaptığı hizmetlerle adından çokça söz ettiren Çivril Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Yapımı tamamlanan Çıtak Pazar Yeri'nin açılışı Dr. Gürcan Güven, Denizli AK Parti Milletvekili Cahit Özkan ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

                    

Eski pazaryerinin yıkılarak yerine daha geniş ve daha modern yapılan esnafların yanı sıra mahalle halkından da tam not alan yeni pazaryeri 2700 m2 olmakla birlikte alışveriş yapmaya gelen vatandaşların araçlarını rahatça park edecek şekildi yapıldı.

                   

Açılışta konuşma yapan Gürcan Güven, pazar yerinin çelik konsülden yapıldığını belirterek,"Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gerçekleştirdiğimiz her çalışmada önceliği halkımıza verdik. Halka dokunan pozitif katkılar sunan projeler ürettik. Bunlardan biri de Çıtak pazar yeridir. Biz eski pazaryerimizin Çıtak Mahallemi'ze yeterli olmadığını gördüğümüzden dolayı yıktık ve yerine 2700 m2 genişliğinde yeni pazar yerini yaptık. Yapılan pazar yerimiz tüm Çivril halkına ve Çıtak Mahallesi'ne hayırlı olsun." şeklinde konuştu.