ÇİZGİSİNDE KIRIK YOK

TAKİP ET

Buldan-CHP 'nin efsane ismi, Duayen siyasetçi, 0 İlçe başkanı Hikmet Şenözen 41 yıllık siyaset yaşamını Sitemize anlattı..

Hikmet Şenözen “Bazı arkadaşlar siyasi mücadelemizde rüzgara kapılırken, Ben hep Partimde kaldım. Çizgim ise hiç değişmedi “dedi

SİYASETİN DOBRA ADAMI

Hikmet Şenözen devamla “ Buldan halkı beni dobra ve dürüst olarak tanır.. Yaptığım siyaset te Buldanlı hemşehrilerime hizmet,Buldanıma hizmet tir.

Bana başvuran herkesi kucakladım..İşlerini yapmaya çalıştım..Benim kapım da,telefonum da 24 saat Buldanlı hemşehrilerime açıktır..

Ben onlar için varım..Onlara hizmet etmek benim için onurdur 2.5 Yıl Buldan Belediye başkan yardımcılığı görevini başarıyla yaptım.. Halktan bana çok büyük destek vardı..Hizmet için Buldanın her köşesine,köyüne ulaştım Ben hemşehrilerime hizmet etmekten mutlu oluyorum ”diyor.

SİYASETE NASIL BAŞLADI

Hikmet Şenözen “ 1977 yılında ,Buldan CHP Gençlik kollarında siyasete başladım..

Gençlik kollarının her türlü aktivitelerinde bulundum..CHP li büyüklerimden parti terbiyesi aldım.Teşkilatçılığı öğrendim..

Daha sonra askere gittim..1984 yılında askerden döndüm..O yıllar askeri ihtilal olduğundan siyasi partiler kapatılmıştı.

Sol çizgide,SODEP kurulmuştu..Sodep’e hemen üye oldum.Genel başkanımız da rahmetli Erdal İnönü idi.Kendisi harika bir insandı..Dürüst ve kaliteli .siyasetimizin bir değeriydi..

1986 yılında Buldan-SODEP yönetimine seçildim..Burada görev yaparken Halkçı parti ile SODEP birleşti..SHP oldular..Birleşme sonunda beni arkadaşlarım uygun gördü..İlçe başkanlığına seçtiler.

Kendilerine buradan teşekkür ederim..Şahsıma duydukları güven için. Uzun yıllar ilçe başkanı,il delegesi,kurultay delegesi olarak hizmetler verdim.

Daha sonra partimiz CHP ismini aldı..Ben de CHP nin 15 yıl Buldan ilçe başkanlığını yaptım.

CHP nin Buldan da başarılı olması için maddi-manevi her türlü desteği verdim.

10 yıl önce ,Buldan da CHP belediye başkan adayı bulmakta zorlandı..O yıllar kırılma noktasındayız.

Özcan Başün’ü zorla aday yaptık..Hepimiz sahaya indik..Ama Buldan da sürekli sağ partiler başkanlık kazanıyordu..

Sağın alternatifi de sağ parti idi..Bu çarpık bir tablo idi.. Biz yılmadık,çok çalıştık..Her seçimde partimizin oyunu artırdık.. Bu esnada bazı arkadaşlarım siyasi esen rüzgarlara kapıldı. Pek çoğu DSP ye,ve diğer partilere gitti..Ben de en küçük bir değişme yok. CHP deyim..Çizgim de kırılma hiç yok.

BULDANIN GELECEĞİ TURİZM DE

Hikmet Şenözen devamla “Buldan da işlemecilik ve tekstil çok güçlü ve kaliteli yapılıyor. El işlemelerimiz Türkiye de çok büyük ilgi görüyor..Markalaşmamız da gerekiyor.

Buldan da Çin malları satanları uyarıyorum..Sakın ha ,Çin malı satmayın.Bu konuda Esnaf odası,sivil toplum örgütleri ve siyasetçilerimiz birlikte çalışalım. Çin malı satılmasını engelleyelim.

Buldanımıza 5 yıldızlı otel-motel yapalım..ilçemize gelenler bu konforlu otellerde kalsın. Harika şekilde ağırlansın..Buldanın ismine yakışır tesisler şart.

Otopark sorunumuz had safhada.Dışarıdan Buldanımıza gelenler araçlarını park yapacak yer bulamıyor.Bu da bizim rezil olmamıza yetiyor.. Bu sorunun acilen çözülmesi gerekiyor..

Diğer ilçelerdeki kapalı pazaryerlerinden aynısı Buldana yapılsın..Esnaflarımız ve köylülerimiz kışın yağmurdan-kardan,yazın sıcaktan korunsun.. Üretici-tüketici buluşması mükemmel olsun.

BULDAN-DOĞUŞ GAZETESİ-RADYO HAYIRLI OLSUN

Hikmet Şenözen “Buldanımızda Buldan-Doğuş gazetesi yayın hayatına başladı.Doğuş radyo da yayınlarını sürdürüyor.

Buldanlılar için bu durum mutluluk verici..Artık bizim de medyamız var. Tanıtım organlarımız var..Biz hep tanıtım yetersizliğinden yakınıyorduk. Doğuş medya bunu ortadan kaldıracak..Kendilerine başarılar diliyorum. Buldan Doğuş gazetesi-Radyo nun yayınlarını sürdürmesi için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğim..

Gazetemizin ve radyomuzun sahibi Değerli hemşehrim İskender Doğan’a, Buldan-Doğuş gazetesinin genel yayın yönetmeni Samet Kıyak’a teşekkür ederim

Objektif ve tarafsız bir yayıncılık örneği sergiliyorlar. Asla taraf tutmadan.Buldan lehine haberler üretiliyor.

Herkesim,gazete-radyo da kendini buluyor..Tek taraflılık yok.Halkın yayın organları..

Bunlar Buldanımız için harika gelişmeler..Artık Buldanımızda medya var..Kalite var..

Kurumlaşarak ömür boyu yaşamalarını temenni ediyorum..”dedi..

GÜLİZAR BİÇER KARACA İLE ONURLANDIK

Hikmet Şenözen “CHP kurultayında,Denizlimizden Av.Gülizar Biçer Karaca,CHP genel başkan yardımcısı seçildi..Çok sevindim..Kendisini kutluyor,başarılar diliyorum.

Adnan Keskin ağabeyimden sonra ilk defa bir hemşehrim,böylesine CHP de üst düzey görev aldı. Buldanlı olarak Onurlandık.CHP li olarak gururlandık “dedi..