Çocuğa cinsel istismar suçundan yakalandı

TAKİP ET

Denizli'nin Dokuzkavaklar mahallesi'nde çocuğa cinsel istismar suçundan aranan sapık 28 kamera kaydının incelenmesinin ardından yakalanarak, tutuklandı.

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Denizli'de 10 günü önce Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar mahallesinde meydana gelen “Çocuğun Cinsel İstismarı” olayı ile ilgili olarak şüpheli şahsın kimliğini tespit etmek için yapılan operasyonlarda;
Olayın meydana geldiği bölgede bulunan 28 güvenlik kamerası kayıtları üzerinde yapılan detaylı ve kapsamlı incelemeler sonucunda şüpheli şahsın kimliği belirlenip, düzenlenen operasyon sonucunda yakalandığı belirtildi. 

“Cinsel Taciz” ve “Cinsel İstismar” suçlarından kayıtlarının olduğu tespit edilen şüpheli şahsın sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı belirtildi. 

Valilikten vakayla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“C.Başsavcılığından alınan talimatlar ile;
09 Nisan 2022 günü ilimiz Dokuzkavaklar Mahallesinde meydana gelen “Çocuğun Cinsel İstismarı” olayı ile ilgili olarak şüpheli şahsın kimliğini tespit etmek için yapılan çalışmalarda;

Olayın meydana geldiği çevrede bulunan (28) kamera kayıtları üzerinde yapılan detaylı ve kapsamlı incelemeler sonucunda şüpheli şahsın kimlik bilgisi tespit edilmiş, düzenlenen operasyon neticesinde (1) şüpheli şahıs yakalanmıştır.

“Cinsel Taciz” ve “Cinsel İstismar” suçlarından kayıtlarının olduğu tespit edilen şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR.


Basın ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.”



 

cinsel istismar