CoreByte: İzmir Özel Yazılım Şirketi

TAKİP ET

Basit bir ifadeyle, özel yazılımlar veya mobil uygulamalar geliştirmek, sizin iş ihtiyaçlarınızı karşılamak ve kullanıcılarınızın deneyimini geliştirmek, işinizin büyümesini sağlamak için bir organizasyonun çeşitli seviyelerinde süreçleri optimize etmek için bir yazılım parçası oluşturmak ile ilgilidir.

Basit bir ifadeyle, özel yazılımlar veya mobil uygulamalar geliştirmek, sizin iş ihtiyaçlarınızı karşılamak ve kullanıcılarınızın deneyimini geliştirmek, işinizin büyümesini sağlamak için bir organizasyonun çeşitli seviyelerinde süreçleri optimize etmek için bir yazılım parçası oluşturmak ile ilgilidir. İzmir özel yazılım, işletmeye özel görevleri yönetmek için derinlemesine çözümler sağlamak için bireysel iş gereksinimlerine göre tasarlanır. 

Oysa kullanıma hazır halde satılan yazılımlar, mümkün olduğu kadar geniş bir kitlenin ihtiyaçlarını karşılar. Bu nedenle hazır yazılımlar benzersiz talepleri olan işletmeler için uygun olmayabilir veya yeterli avantajı sağlayamayabilir.İşletmelerinin özel taleplerine göre özel olarak hazırlanmış yazılımları arzulayan işletmeler, özel yazılım geliştirmeye ihtiyaçduyar. 

Özel yazılım geliştirme süreci, belirli kullanım ve işlevsellik göz önünde bulundurularak geliştirilen özel yazılımların tasarımını, oluşturulmasını, dağıtımını ve bakımını içerir. Standart hazır yazılımların aksine, işletmeler tarafından üretkenliği, verimliliği ve tüketici ilişkilerini geliştirmek için özel yazılım uygulamaları devreye alınır.

Eğer hazır yazılım kullanmak isterseniz ürünü, ödemeyi yaptıktan sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz ancak bir özel yazılımın kullanıma hazır hale gelebilmesi için beklemeniz gerekir. Bu süre yazılıma göre farklılık gösterir. Böylece özel yazılımlar beklediğinize değecek güzel sonuçlar verir.

Hazır yazılımlar, işletmelerin benzersiz ihtiyaçlarını her zaman karşılamayabilir ve kuruluş tarafından kullanılan diğer sistem ve yazılımlarla iyi bir şekilde senkronize bir şekilde çalışmayabilir. Bu nedenle, işiniz ve ihtiyaçlarınız için daha iyi bir yatırım olduğuna inanıp inanmadığınızı belirlemek için özel yazılım geliştirmenin bazı faydalarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Corebyte olarak biz tüm bunları göz önünde bulunduruyoruz.

Neden İzmir Özel Yazılımı Tercih Etmeliyim?

Özel yazılımlar iş ihtiyacınıza göre özel olarak hazırlanır

Özel yazılımın en önemli avantajlarından biri işinize özel olarak hazırlanmasıdır.  Her işletme farklı amaçlara ve fikirlere hizmet eder, genel kullanıma hazır yazılımları kullanmak, işletmenizin temel mesajını iletmede başarısız olabilir. Bu tür yazılımlar çeşitli özellikler ve çok çeşitli işlevler sunabilir, ancak bunların tümü aynı anda çok sayıda işletmeye hizmet etmek içindir. 

Özel Yazılımlar Daha Az Maliyetli Olabilir

Hazır yazılımları tercih etmek ilk bakışta makul ve ucuz görünebilir, ancak sonuçta çok fazla para harcamaya yol açan maliyetler gerektirir. Öte yandan, en baştan başlamak zorunda olduğunuz için özel yazılım geliştirmek pahalı gibi görülebilir. Ancak uzun vadede akıllıca bir yatırım olduğu ortaya çıkıyor. Daha pahalı gibi görünse de özel yazılım maliyet açısından daha avantajlı olabilir.

Dikkatli düşünülmüş kararlar verin ve önünüzdeki yıllarda neyin önemli olacağını seçin. Bunun da ötesinde, hazır yazılımlar zamanla şirketin ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştirmeye ihtiyaç duyar. Sonunda, ekstra ücretlerle karşılaşabilirsiniz ve sıfırdan başlamak zorunda kalabilirsiniz. Özel olarak hazırlanmış yazılımlar herhangi bir lisans gerektirmez ve sizi masrafından kurtarır.

Özel Yazılımlar Güvenilirdir

Özel yazılımlar, yüksek güvenlik standartlarıyla tasarlandığından hazır yazılımlardan daha güvenilir olarak kabul edilir. Tam olarak sigorta, sağlık ve fintech şirketleri, göze çarpan verileri koruyan özel yazılım geliştirmeyi seçiyor. Özel bir yazılım analizden geçer, en iyi uygulamaları kullanır ve gizli riskleri ve sorunları akılda tutar. Düzgün bir şekilde test edilmek, dolandırıcılık olasılığını azaltır ve yüksek kaliteli performans sağlar.

Kısa Sürede Sağlanan Destek ve Bakım Hizmetleri

İzmir özel yazılım geliştirmenin bir başka avantajı da sürekli destek ve bakımdır. Özel yazılım uygulama geliştirme ekibiniz size teknik destek ve bilgi sunacaktır. Hazır yazılım ile her zaman yazılımı satın aldığınız kişiye veya firmaya güvenmek zorundasınız. Hemen yardım alamayabilirsiniz, bu da işinize ve ekibinize zarar verebilir. Bu 'gerçeği' aklınızdan çıkarmayın, yenilemeler şirketiniz için hayati önem taşır, buna her zaman hazırlıklı olmalısınız. Özel yazılım ile gerekli veya istediğiniz destek ve bakımı en kısa sürede alabilirsiniz.

Özel Yazılım Esnektir

İş ortamları son kullanıcı ve sektördeki farklı hedefler için artık daha fazla yakınlaştırma sağlayan özel yazılım sayesinde, tüm işlevlerinizi küçük boyutlu gelişimleriniz için stressiz bir hale getirebilirsiniz. Kullanıma hazır olarak satılan yazılımlarda isteğinize göre özellik ekleme ve özellik çıkarma a yapamazsınız. Ancak özel yazılımlarda istediğiniz özelliği ekleyebilir, istediğiniz özelliği çıkartabilirsiniz. Yani yazılımınızı dilediğiniz gibi güncelleyebilirsiniz.

Marka Kimliği Oluşturmaya Yardımcı Olur.

Dünyanın her yerindeki işletmeler, kendi benzersiz marka kimliklerini yaratmak, kitleler arasında popüler olmak istemektedir. Hazır bir yazılıma sahip olmak, istediğiniz yüksekliklere ulaşmanıza yardımcı olamaz. 

Özel yazılımlar ile yapmak istediğinizi, bir marka olarak kimliğinizi oluşturabilirsiniz. Özel yazılımlar marka kimliği oluşturmakta size oldukça fazla yardım sağlayacaktır.

Özel Yazılım Geliştirme Süreci Standarttan Farklı mı?

Hayır değil. Corebyte teknoloji için yazılım geliştirme yaşam döngüsü her durumda neredeyse aynıdır. Temel bilgi toplama, kodlama, yazılımı tutarsızlıklara karşı test etme ve son olarak dağıtıma geçme ile aynı aşamalardan geçersiniz.

İşletmelerde, ayakta kalmak için dijital olarak dönüşüm yapma konusunda eşi görülmemiş bir aciliyet var. Her biri kendini farklılaştırmanın, görülmenin ve bir yenilikçi olarak görünmenin peşinde. İster kurum içi bir proje, isterse dışarıdan sağlanan bir proje olsun,İzmir özel yazılım geliştirme aşağıdaki aşamaları içerir:

Uygulama özelleştirme 

Seçiminize ve isteklerinize göre kod oluşturmaya başlanan aşamadır.

Uygulama modernizasyonu 

Bu aşamada yeni teknolojiler ortaya çıktıkça, dağıtılan özel yazılımın özelliklerle modernleştirilmesinin yapıldığı aşamadır. 

Uygulama yönetimi 

Satış sonrası desteğe benzer, ancak bunu ya dahili olarak yaparsınız ya da yazılımı sizin için tasarlayan üçüncü şahsın yapmasına izin verirsiniz. Bunlar, yazılımı yüklemekten 7/24 kullanılabilirliğini sağlamaya kadar her şeyi kapsar. 

 

 

CoreByte yazılım şirketi