CUMA GÜNÜ ET ÜRÜNLERİNDE DEV İNDİRİM

TAKİP ET

Keçiborlu Belediyesi Mezbahası Denizli'de SAM-ET ismiyle Delikliçınar Yeni Cami arkasında satış ofisi açtı.  Üreticiden tüketiciye et ve et ürünlerini Denizli halkının hizmetine sunacak firma, 4 Şubat Cuma günü açılışa özel olarak dev indirimle satış yapacak. Firmadan yapılan açıklamaya göre Cuma Gününe özel, az yağlı dana kıyma 60, dana sucuk 65, köfte çeşitleri 65, dana kuşbaşı 80 liradan satılacak. Açılışa özel birçok fırsat üründe satış ofisinde yer alacak.

Denizli’de et ve et ürünleri sektörüne önemli bir aktör daha girdi. Keçiborlu Belediyesi Mezbahası Denizli’de SAM-ET ismiyle Delikliçınar Yeni Cami arkasında satış ofisi açtı.  Kasaplar Sokağı olarak anılmaya başlanan Çınar Yeni Cami arkasında Atalar Mahallesi 884 Sokakta;  Et Süt Kurumu Satış Ofisi, Halk Et Çınar Şubesine ek olarak 3’ncü bir firma da satış noktasını açmış oldu. Uygun fiyatları nedeniyle kuyrukların oluştuğu sokakta rekabet daha da kızışacak.



MALİYETİNE SATIŞ YAPILACAK

SAM-ET Et ve Et Ürünleri firma sahibi Sadık Sevim, Keçiborlu Belediye Mezbahasından gelecek et ve et ürünlerinin açılışa özel olarak maliyetine satılacağı müjdesini verdi. Tüm Denizli halkını 4 Şubat Cuma Günü, SAM-ET Et ve Et Ürünleri Satış Noktasına davet etti. K

uruluş amaçlarının bir tanesinin de tamamen aracıları ortadan kaldırarak üreticiden, tüketiciye et ürünlerini halka ulaştırmak olduğunu belirten Sadık Sevim, “Burada uygun fiyatla; doğal, sağlıklı helal kesim ürünlerimizi, damak tadına uygun şekilde vatandaşımıza sunacağız” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL ET VE ET ÜRÜNLERİ FİYATLARI

Açılış günü SAM-ET Et ve Et Ürünleri Satış Noktasında, az yağlı dana kıyma 60, dana sucuk 65, dana kuşbaşı 80,  köfte çeşitleri 65 liradan satılacak. Yine açılış gününe özel birçok üründe yüzde 30’a varan indirim uygulanacak.
 

SAM-ET Et ve Et Ürünleri Satış Noktası halk et ucuz et