CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 15 ARALIK'TA DENİZLİ'DE

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Aralık Cumartesi günü Denizli'ye gerçekleştireceği ziyaretin programı netleşmeye başladı. Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Şükrü'nün nikah törenine katılacak olan Erdoğan, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyeleri ve diğer kamu kuruluşlarının toplu açılış törenine katılacak daha sonra burada halka seslenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Aralık Cumartesi günü yapacağı Denizli ziyaretinde program yavaş yavaş netleşiyor.

            

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kente nereden ve kaçta geleceği hakkında henüz resmi bir bilgiye ulaşılmazken, önce Büyükşehir Kongre ve Kültür Merkezi’nde (eski EGS) Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Kurulu Başkanvekili, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü’nün nikah töreninde şahitlik yapacak.

           

Erdoğan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve diğer kamu kuruluşlarının toplu açılış törenine katılacak. 15 Temmuz Delikliçınar Meydan’nda yapılacak törende Erdoğan’ın halka hitap edeceği öğrenildi.