"CUMHURİYET BAYRAMIMIZI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ"

TAKİP ET

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Özgür Solak,  Cumhuriyetimizin 100. Yılının aynı zamanda gençlerimizin mirası olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı nedeniyle mesaj yayınlayan Başkan Solak,  “Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyordu ki:“Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği Cumhuriyet’e inananlarla onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır.”Türkiye Cumhuriyeti; bağımsızlığını kurtarmak ve ebediyen hür yaşamak isteyen milletimizin doğrudan doğruya ruhundan doğan bir şaheserdir.

 

Cumhuriyetimizin 100. yılı, aynı zamanda gençlerimizin mirasıdır. Onlar, Cumhuriyet'i daha da ileri taşıyacak olan nesillerdir. Bilimle, teknolojiyle donanmış bir Türkiye inşa etme görevini omuzlarında taşımaktadırlar.Cumhuriyetimizin 100. yılı geçmişe saygı duyarken, geleceğe umutla bakma yılıdır.

 

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlarken, Cumhuriyet'in değerlerine ve ilkelerine daha da sıkı sarılarak, aydınlık yarınlar için Türk gençliği ile yürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza dek yaşamasını ve yücelmesini diliyoruz” dedi.

 

Yeni başarılar ve büyüme dolu bir dönemde olduğumuzu kaydeden Solak, “Bugün, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin 90’lı yıllarda ortaya koymuş olduğu 2023 Lider Ülke Türkiye’nin ülküsünde, Türk ve Türkiye Yüzyılında gelişmişlik yolculuğunda yeni başarılar ve büyüme dolu bir dönemdeyiz.

 

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ülkü Ocakları olarak geçmişten geleceğe köprü vazifesiyle Türk gençliğimizi ‘birlik, ilerleme ve gelecek’ diyerek birliktelik içerisinde; kültürden dijitale ve eğitimle geleceğe ilerletmek için var gücümüzle çalışacağız. Çalışma ve projelerimizle rehberlik ettiğimiz ve Cumhuriyet’in değerleriyle bütünleştirdiğimiz Türk gençliğini yarınlarımız için vatanseverlik, vatanperverlik ve toplumsal sorumluluk bilinciyle buluşturmaya devam edeceğiz.

 

Bu vesileyle büyük Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı gönülden kutluyor, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurucu kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize ve büyük ceddimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu. MESUT GÜLER

 

 

 

 

özgür solak 29 ekim