Davutoğlu'nun partisinin Detayları Belli Oldu! Denizli'den 2 İsim

TAKİP ET

Bir süredir merakla beklenen önceki dönem Başbakanlarından Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin detayları belli oldu. İç İşleri Bakanlığına verilen dilekçede 154 kişilik kurucular kurulunda Denizli'nin yakından tanıdığı 2 isim yer aldı.

Siyasi arenada bir süredir merakla beklenen Ahmet Davutoğlu Kurucular Kurulu listesi ile birlikte İç İşleri Bakanlığı'na resmi dilekçe vererek resmen parti hakkında başvuruda bulundu. Günlerdir merakla beklenen Partinin ismi ise Gelecek Partisi oldu.



Gelecek Partisi'nde ise 154 kişilik listeden Denizli'nin yakından tanıdığı 2 isim dikkat çekti.

Önceki dönem İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve bir süre önce Viyana Büyük Elçiliğinden ayrılan aslen Denizli Acıpayamlı olan Ümit Yardım lkurucular kurulu listesinde yer aldı.

ÜMİT YARDIM'I İlk kez www.denizlimuhabir.com duyurdu

5 Aralık Perşembe günü yaptığımız haberde Ümit Yardım'ın yeni kurulacak olan partide yer alacağını duyurduk. Yardım'ın bu aşamada İl Başkanlığı görevinde bulunacağınıda haber olarak okurlarımıza illetik.

İŞTE 5 Aralık'ta ki Haberimiz >>> https://www.denizlimuhabir.com/davutoglu-nun-denizli-deki-il-baskani-o-mu-olacak/22663/




Demir Sürprizi

Bir süre önce Denizli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Mevlüt Demir'in siyasi arenaya katılması sürpriz oldu. Daha önce hiç gündeme dahi gelmeyen Demir'de yeni kurulan Gelecek Partisi'nde kendine yer bulan ve Denizli'nin yakından tanıdığı bir diğer isim oldu...






İŞTE KURUCULAR KURULU LİSTESİ










ümit yardım denizli mevlüt demir ahmet davutoğlu gelecek partisi