Dedeman'dan Denizli çıkarması

TAKİP ET

Dedeman Turizm Gurubu İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman ve APEAS inşaat yöneticileri Denizli'de 2020 Türk turizminin değerlendirildiği basın toplantısı düzenledi.


Banu Dedeman, toplantıda Dedeman Turizm gurubunun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Dedeman’ın; Bsuness  otelcilik ve Smart markası ile gençlere yönelik yeni yatırımlar üzerinde çalışmalara imza atacağını söyleyen Banu Dedeman,”1300 çalışanımız ile Türk turizmine hizmet etmekteyiz. Gelecekte çeşitli şehirler ve yurt dışında da yeni yatırımlar yapacağız. “ diye konuştu.



Dedeman Turizm Gurubu İcra Kurulu üyesi İbrahim Gündüz Yeşil de bir soru üzerine; “Corona, en çok turizm sektörünü etkiledi. Corona virüsü dışında; 1 Nisan’dan itibaren alınacak konaklama vergisi, ve Ajans vergileri otelcileri önemli oranda etkileyecek.



ÖTELEME İSTİYORUZ

Konaklama vergisinin ve Ajans kesintilerinin ötelenmesini veya iptal edilmesini istiyoruz. 



İPTALLER BAŞLADI

İtalya, turizm anlamında bizim önemli müşterilerimiz arasında idi. İran da keza öyle. İran’lı turistler için 21 Mart Nevruz Bayramı çok önemlidir. Bu tarihlerde doluluk oranlarımız ciddi manada dolardı. Corona virüsü, İtalya ve İran’ı en çok etkileyen hastalık olması nedeniyle,  insanların yurt dışına çıkışları yasaklandı, seferler durduruldu. Ciddi iptaller yaşanmaya başladı. Çok iyi iki pazarı şu an kaybetmek üzereyiz. Bu 2 ülkeden konaklamaya gelen yok.  Bu yaz, turizm açısından  çok sıcak geçecek.



ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK

Biz Dedeman zincir otelleri olarak virüse karşı önlemlerimizi aldık. Personelimizi eğitimden geçirdik. Çalışanlarımız eldiven ve maske kullanıyor. Misafirlerimize corona’dan nasıl korunacaklarına ilişkin broşürler dağıtıyoruz. Resepsiyon kabulde temizleme jelleri koydurttuk. Elini temizlemeden kimse ile temasa geçmeyeceğiz.” Diye konuştu.
Toplantının ardından Banu Dedeman ve icra kurulu üyeleri otelin etrafına ağaç dikti. haber merkezi
 

banu dedeman dedeman denzili turizm grubu denizli denizlimuhabir denizli haberleri dedeman oteli