DEHŞET SAÇIP İNTİHAR EDEN ÖFKELİ KOCANIN SON MESAJI

TAKİP ET

Denizli'de çatı ustası, eşini ve yasak aşk yaşadığı iddia edilen sevgilisini sokak ortasında av tüfeğiyle vurdu. Genç kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, erkek olay yerinde hayatını kaybetti. Öfkeli koca birkaç sokak uzaklaştıktan  sonra kendini başından vurarak intihar etti. 

Olay bugün saat 14:00 sıralarında Denizli’nin Pamukkale İlçesine bağlı Atalar Mahallesi 1344 sokakta meydana geldi. Hakkında uzaklaştırma kararı alan eşi Özlem Ü.’yü (36) sevgilisi olduğu öne sürülen Yusuf Cavlak (40) ile birlikte gören Emin Ülker (41) tartışmaya başladı. 

 

Öfkeli koca sinirlerine hakim olamayarak yanında getirdiği av tüfeği ile yakın mesafeden önce Özlem Ü’nün göğsüne ve karın boşluğuna daha sonra sevgilisi olduğu öne sürülen Yusuf Cavlak’ın göğsüne ikişer kez ateş etti. 

 

Eşini ve yanındaki şahsı vurduktan sonra olay yerinden kaçan Emin Ü. cinayetin işlendiği yerden iki sokak ileride bir apartman boşluğuna girerek tüfekle intihar etti. 

 

İntihar eden Emin Ü.  ile silahla vurduğu Yusuf Cavlak olay yerinde hayatını kaybetti. Özlem Ü. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

 Cinayet sırasında çiftin biri 2 diğeri 6 yaşında iki çocuğu da annelerinin vurulma anına şahit oldu. Çocukları katil zanlısının kaçmasından sonra mahalleli sakinleştirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

emin ülker yusuf cavlak özlem ü. cinayet infaz atalar mahallesi