DENİZLİ ADAYLARINI AKŞENER AÇIKLAYACAK

TAKİP ET

Siyasi partilerin 31 Mart yerel seçim için aday açıklama süreci devam ederken, seçimlere müstakil girme kararı alan İYİ Parti'de Denizli Büyükşehir ve 19 ilçe adayını Genel Başkan Meral Akşener açıklayacak. 12 Şubat Pazartesi günü Denizli'ye gelecek olan Akşener, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda partisinin adaylarını tanıtacak.

Yerel seçim çalışmalarının hız kazandığı siyasi partilerde kamuoyunda merakla beklenen İyi Partinin Büyükşehir ve Merkezefendi adayları kimler olacak?” sorusu 12 Şubat Pazartesi günü yanıtını bulacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Aday Tanıtım Toplantısı ile partisinin Denizli Büyükşehir ve 19 ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak.

 

ATLI’NIN ADAYLIĞI BUGÜN AÇIKLANIYOR

 

Seçimlere müstakil girme kararı alan ve Denizli’de şu ana kadar Serinhisar, Buldan, Pamukkale, Bozkurt, Çal ve Sarayköy ilçelerinde başkan adaylarını açıklayan İYİ Parti’de Babadağ, Baklan, Tavas ve Acıpayam adaylarının bugün Ankara’da açıklanması bekleniyor. Babadağ’da CHP’den adaylığını çekerek İYİ Parti’ye geçen Belediye Başkanı Ali Atlı’nın, Baklan’da ise Celal Tuğji’nin aday olarak gösterileceği öğrenilirken, gözler Denizli Büyükşehir ve Merkezefendi adaylarına çevrildi.

 

ÖZTÜRK MÜ, DEĞİRMENCİ Mİ, COSKUN MU?

 

Merkezefendi’de 5 yıl başkan yardımcılığı yapan Fatih Coşkun’un adı öne çıkarken, Büyükşehir için Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün ismi konuşuluyor. Büyükşehir’de Ak Parti’den aday adayı olan Demet Özkan Değirmenci, Süleyman Demirel’in de adı geçiyor. Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun’un Büyükşehir’den aday gösterilmesi de seçenekler arasında bulunuyor.

 

SEÇİM STARTIMIZI VERİYORUZ

 

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden, Genel Başkan Meral Akşener’in katılımıyla 12 Şubat’ta Büyükşehir ve 19 ilçede başkan adaylarının tanıtılacağını belirterek, “Genel Başkanımızın Denizli programı için hazırlıklara başladık. Aday tanıtım toplantımızı Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde yapacağız. Denizli’de seçim startımızı vereceğiz. Programı yoğun olduğu için Genel Başkanımız, havayoluyla gelip adaylarımızı tanıttıktan sonra dönecek. Kesin programını önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.

 

Meral Akşener İyi parti Denizli adayları tanıtım