Denizli Akut'tan Sarıgöl'de Okul Tadilatı

TAKİP ET

AKUT, bu sefer de çocukları unutmadı. Pamukkale Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Yeniköy Şehit Er Muhammer Kara İlkokulu'na gitti. Okulu yenileyen PAÜ'lüler çocuklarla da doyasıya eğlendi.

AKUT, bu sefer de çocukları unutmadı. Pamukkale Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu bu kez Manisa’nın Sarıgöl İlçesi’ne bağlı Yeniköy Şehit Er Muhammer Kara İlkokulu’na gitti.

            


Okulda bir gün konaklayan AKUT Gönüllüleri okulun iyileştirme çalışmalarını üstlenirken aynı zamanda okuldaki çocuklarla da eğlenceli zamanlar geçirdi.

     

Pamukkale Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu 13 Nisan Cumartesi sabahı yola çıktı.

         

         


Okula gittiklerinde okulun eksiklerini tespit eden gönüllüler, köy sakinlerinin ikramlarından sonra hemen işe koyuldular.



Okuldaki kale direklerini, basketbol potalarını ve voleybol filelerini onardılar, direkleri boyadılar.

         

         

Okulun kapılarını ve duvarlarını boyayan ve duvarlara eğlenceli ve eğitici resimler çizen gönüllüler, çocukların da çizimlere yardımcı olmalarını sağlayarak birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.

      

AKUT Gönüllüleri iki gün boyunca çocuklarla ve köy sakinleriyle vakit geçirerek çocuklarla çeşitli oyunlar oynadılar ve günün sonunda onlara yenilenmiş bir okul bırakarak kocaman gülümsemeleriyle veda ettiler.