DENİZLİ ALTAY MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI

TAKİP ET

Denizlispor – Altay karşılaşması sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi. Hem tribünler de hem de maç sonunda stat dışında bazı küçük çaplı olaylar yaşandı.


Denizlispor ligde Altay karşısında 3-1 geriye düştüğü maçta son dakikalar da bulduğu gollerle 3-3 berabere kaldı ve bir puanı hanesine yazdırmayı bildi.Zorlu karşılaşma da yeşil siyahlı taraftarlar da takıma büyük destek oldu. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında takımın ayağa kalkmasın da taraftarın etkisi büyük oldu.

        


1-3’lük skor tribünlerde tansiyonun yükselmesine de neden oldu. Önce

Altay taraftarları kendi arasında kavga etti. Bundan bir süre sonra Altay

ve Denizlispor taraftarları arasında sürtüşme yaşandı.

       


Bu sırada maraton tribününde ki bazı taraftarlar Altay taraftarlarının bulunduğu kale arkası tribünlerine yöneldi.Denizli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Ekiplerini hemen bu tribüne yönlendirerek iki taraftar grubunun temas kurmasını engellemeye çalıştı.   

             


Denizlispor taraftarları Altay taraftarlarından uzaklaştırılırken araya bariyer çekildi.Karşılaşma sonrasın da güvenlik nedeniyle misafir takım taraftarların giriş yaptığı bölgeler de ki ana kapının açılmasına izin verilmedi, o bölgeye Denizlispor taraftarların geçişi engellendi.

      


Buna rağmen stadın arkasına dolaşan birkaç kişinin tribün de tahliyeyi bekleyen Altay taraftarlarına dışarıdan taş attıkları tespit edildi. Bunun üzerine polis bu kez stat dışında çalışma başlattı.

Taş attıkları ileri sürülen kişiler bölgeden uzaklaştırıldı. Tansiyon düştükten sonra konuk takım taraftarları tahliye edildi.