Denizli Aralık'ta Ünlüye Doyacak

TAKİP ET

Kültür ve sanatın merkezi haline gelen Denizli, aralık ayında birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. Yüksek Sadakat, Manga, Karsu, Selami Şahin ve Ayna kente gelerek müzik ziyafeti sunacak. 100'ün üzerinde stand up gösterisini kapalı gişe oynayan komedyen Doğukan Demirkol ise Denizlilileri kahkahaya boğacak.

Kültür ve sanatın merkezi konumunda olan Denizli’de etkinlikler aralık ayında da dolu dizgin olacak. Yüksek Sadakat, Manga, Karsu, Selami Şahin ve Ayna Denizli’de sahne alarak müzik ziyafeti sunacak. 100’ün üzerinde stand up gösterisini kapalı gişe oynayan komedyen Doğukan Demirkol ise Denizlilileri kahkahaya boğacak. Türkiye’nin sevilen rock gruplarından Yüksek Sadakat, 7 Aralık Cumartesi Günü Denizli’de olacak. Wernuar Event Hall’de yapılacak konser saat 22:30’da başlayacak. Son olarak 14 Haziran 2019’da Denizli’ye gelen Yüksek Sadakat, şarkılarını otizmli çocuklar için söylemişti. Route Denizli’de yapılan konserin geliri Denizli Otizm Derneği’ne bağışlanmıştı.

MANGA, 7 ARALIK’TA ROUTE DENİZLİ’DE

Bir yıl içinde Türkiye’nin değişik illerinde toplam yüzü aşkın konser verdi ve yüksek albüm satışlarıyla ‘Altın Plak’ sahibi olan Manga, 7 Aralık’ta Denizli’ye gelecek. Jetix TV, Future Dergisi ve Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından ‘En İyi Grup’ ödüllerine layık görülen ve aynı zamanda Altın Kelebek ‘En İyi Çıkış Yapan Grup’ ödülüne de sahip olan Manga, Route Denizli’de sahne alacak. Konser, 22.30’da başlayacak.

KARSU, DENİZLİ’DE HAYRANLARIYLA BULUŞACAK

Aralık ayında Türkiye turuna çıkan Karsu, Denizli’de hayranlarıyla buluşacak. 2016 yılında Hollanda’nın en prestijli müzik ödülleri olan Edison Ödüllerinde en iyi Caz/World sanatçısı ödülünü alan Karsu, 9 Aralık 2019 Cumartesi Günü, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Konser saat 20.00’de başlayacak.

TÜRK SANAT MÜZİĞİ’NİN USTASI 13 ARALIK’TA DENİZLİ’DE

Denizli, Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Selami Şahin’i ağırlayacak. ‘Baştan Başa Sen’ albümünün ikinci video klibi ‘Nerde Akşam Orda Sabah’ı geçen Selami Şahin, 13 Aralık 2019 Cuma Günü Anemon Otel’de hayranlarıyla buluşacak. Denizlililere müzik ziyafeti sunacak olan usta Sanatçı Şahin’in konseri, saat 19.30’da.

AYNA GRUBU, DENZİLİLİ HAYRANLARIYLA BULUŞACAK

1995 yılından bu yana birçok ilke ve başarıya imza atan müzik grubu Ayna, 14 Aralık Cumartesi Günü, Saat 21.45’te Wenuar Event Hall’de sahne alacak. Geçtiğimiz yıl Mimoza adlı paçasıyla hayranlarına sürpriz yapan Ayna Grubu, bu yıl da ‘Sultan’ tekli çalışması ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

DOĞU DEMİRKOL, KAHKAHAYA BOĞACAK

100’ün üzerinde stand up gösterisini kapalı gişe oynayan komedyen Doğu Demirkol, ‘Ahlat Ağacı’ ve ‘Ölümlü Dünya’ filmlerindeki başarılı performansı ve stand up gösterisiyle ülkenin mizah gündemine oturmayı başardı. İstanbul, New York ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol, 16 Aralık 2019 Pazartesi Saat 20.00’de Denizli’de olacak. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahne alacak olan Doğu Demirkol, Denizlilileri kahkahaya boğacak.

 

denİzlİ konser manga karsu selamİ Şahİn ÜnlÜ